وابستگی افراطی به کودک و توجه نکردن به همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 62 بازدید 1 تبادل تجربه

من ۲۵ سالمه لیسانس علوم تربیتی دارم خیلی برنامه ها داشتم ولی دوس داشتم زود بچه دار شم و شدم حالا یه پسر ماه دارم که بیش ازحد وابسته شدم بهش عین دیونه ها دوس دارم دارو ندارم مال اون بشه میخوام همین یه بچه رو داشته باشم نظرتون چیه کمکم کنید خیلی خودمو اذیت میکنم چیکار کنم ذهنم خیلی درگیرخسته شدم فقط میخوام با بچه ام باشم تمام رویاهای کار و... گذاشتم کنار حتی به همسرمم مثل قبل توجه نمیکنم اونم گاهی ناراحت میشه الان پسرم ۸ماهشه تک فرزندی خوبه ؟ تورو خدا کمکم کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
با وجود این که شما علوم تربیتی خواندید صحبت در این مورد برای بنده راحت تر است. ببینید این احساس های شما تا حدی طبیعی است چون تازه بچه شما متولد شده و 8 ماه سن کمی است و شما تازه وارد مرحله جدیدی از زندگی خود شدید و وجود احساس های مختلف و گاهی متناقض بخاطر تغییر شدید هورمون ها و سبک زندگی و تجربه حس عمیق مادری طبیعی است.
اما توجه شما را به چند نکته جلب میکنم:
1- این که شما اهداف و برنامه هایی داشتید بسیار خوب است اما فاصله گرفتن از آنها بسیار خطرناک است هم برای شما هم برای فرزندتان به این دلیل که به زودی شما تمام آرزوها و اهدافی را که خود به آنها نپرداخته اید تماما از فرزندتان طلب خواهید کرد و او را به سمت زندگی نزیسته خود سوق خواهید داد و این یکی از بد ترین مواردی است که در بحث فرزندپروری  و زندگی شخصی با آن مواجه هستیم.
بجز آثار اضطرابی و شخصیتی که به فرزند شما وارد خواهد شد نتایج شخصی از جمله افسردگی و ... برای شما خواهد داشت و همینطور نتایج جدی برای ازدواج و زندگی مشترک

2- بسیار زود است که شما به فرزند دوم فکر کنید

3- تا 12 الی 15 ماهگی فرصت دارید تا  کم کم نقش های مادری و همسری و شخصی خود را کم کم از نو پیش بگیرید.

برای دستیابی  به موفقیت و زندگی خوشایند در جایگاه یک همسر و مادر خوب می توانید کتاب های زیر را  برای شروع مطالعه کنید:
1- مادر خوب مادر بد
2- آیا مادر خوبی هستم؟

شاد و پیروز باشید.

تجربه شما

واقعا مچکرم خدا خیرتون بده ممنون