رفتارهای افراطی همسر

سلام همسر من یه مشکلی داره که خودشم قبول داره که این مشکلو داره ولی هیچ کاری در جهت رفعش نمیکنه.میخواستم راهنماییم کنید. مثلا یکی از کاراش اینه که وقتی با یکی خوبه اینقدر براش مایه میذاره که حتی حاضره زن و زندگیشو فدای اون بکنه و تمام وقتشو با اون بگذرونه و وقتی با همون آدم بده حتی شنیدن صداش هم عصبیش میکنه.واقعا نمیدونم چه جوری باهاش صحبت کنم.خیلی عصبیه همسرم.نمیشه باهاش حرف زد.وقتی کوچکترین چیزی که خلاف میلشه گفته بشه یه جنگ اساسی راه میندازه

لطفا راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر تحت فشاريد
اينكه خود همسرتون اين موضوع را قبول داره خيلي خوبه
هر فردي يك قلق داره و لازمه كه اون را پيدا كنيد اينكه زمان هايي حرفتون را بزنيد كه ارام ترند و بهتره سعي كنيد روابطتون را صميمي تر كنيد .
افراط و تفريط زياد در رابطه ها و به نوعي از اينطرف يا انطرف بوم افتادن قطعا ريشه در گذشته ايشون داره و نوع ارتباطي كه والدينشون باهاشون در بچگي داشتند ايشون به نوعي ديدشون سياه سفيد مطلق هست و عزيزم لازمه كه براي حل اين موضوع جلسات مشاوره فردي داشته باشند .