قهرهای افراطی همسر

سلام و سپاس از شما.  زندگی مشترک دوازده ساله ما با داشتن یه دختر ده ساله و یک تو راهی، همه چیز خوب و نرماله، فقط یه مورد قهر و زود رنجی همسر و کم طاقتی من در این مواقع، دو سه سالی هست که پر رنگ شده و همیشه رفتم جلو میدونه تاب نمیارم، دیروز مراجعه کردم دکتر و اورژانسی ارجاع داد به پزشک دیگه پیام دادم و اینو گفتم بهش فقط گفت بیام، تو اون حال انتظارم این بود زنگ بزنه نه یه سوال فقط، من غریبم اینجا تو بارداری پرخطر، با اون حرف دکتر کلا خالی شدم، خواهرم تماس گرفته گریه افتادم، زنگ زده به همسرم خانمت تنهاست برو پیشش، اون هم ناراحت شده و گفته من براش غریبه ام وگرنه به من میگفت در صورتی که من اول به اون گفتم، قهر کرده و با کلی التماس از زبونش کشیدم چی شده تا گفت تو منو بی تعهد نشون دادی تو خانوادت گفتم اون ناراحتی منو دید و تنها بودنم رو معلومه وقتی نیستند کنارم بیشتر ناراحت میشند، قهر کرد از خونه رفت بیرون جای خاصی نمیره تو ماشین میمونه کلی پیام دادم برگرد الان کنارم باید باشی حالم خرابه، آخر وقت اومد همیشه زمان قهر خواب و خوراک جدا میکنه خیلی تلخ و سنگین ده روز اگر نرم نمیاد جلو، صبح بیدار شدم رفتم طرفش بیا تو تخت از خونه رفت بیرون دوباره، من تنهام، دکتر منو ترسوند خیلی، الان نیازش دارم از قهرها خسته شدم تو این مدت بارداری همش قهر سر این که میگم تند رفتی الان با ماشین فقط یه هفته حرف نزده، الانم که این طوری چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اين قهر و زودرنجی كه فرموديد خود يه عامل اختلال در روابط و زندگی است و درک ميكنم ناراحتی تان را و خب عدم تحمل شما به خاطر تكرار مكرر اين اتفاق و سر مسائل پيش پا افتاده خب امری طبيعی است بخصوص كه شما باردار هستيد و دوره حساسی را ميگذرانيد

اينكه انتظار داريد وقتی حرفی را نميزنيد اما همسرتان دقيقا همان حرف و خواسته تان را بفهمه و مطابق آن رفتار كند خواسته محالی است چون كسی قدرت ذهن خوانی ندارد

بهتر نيست خواسته تان را علنا مطرح كنيد حتی تمامی ترس و اضطراب خود در اين دوره و خستگی خود از اين قهر های مكرر را تا خودتان آرام تَر شويد

اينكه نَفَر سوم وارد روابط زناشويی شود و انتقال دهنده پيام يا بيان كننده خواسته شما باشد حتی اگر فرزندان باشد خيلی خيلی آسيب زننده است

التماس كردن و جلو رفتن برای هر قهر يک عامل تقويت كننده و تكرار كننده رفتار است و نوعی تأييد شما برای تكرار آن است . بهتر است مدتی هر چند سخت باشد اين كار را انجام ندهيد ميدانم كه كاری دشوار است . با آرامش همه حرفها و نيازهای خود را مطرح كنيد بدون ترس از قهر كردن . ترس از اتفاق خود عامل زجر دهنده و آسيب زننده به خودتان است

با آرزوی بهترين ها