دوست داشتن افراطی بچه خواهر

با سلام من و همسرم یک پسر۷ ساله داریم و خواهر همسرم دو دختر که یکی ۴ ساله و دیگری یکساله ست . وقتی که در جمع هستیم تمام توجهات مادر و پدر همسرم و همسرم به دختر یکساله خواهرشوهرمه طوری که دختر بزرگه خواهرشوهرم و پسر من به شدت پرخاشگری میکنن اونجا و رفتارهای عجیبی برای جلب توجه انجام میدن ولی کسی جز من بهشون اهمیت نمیده و این کافی نیست

مثلا با صدای بلند قربون صدقه بچه یکساله میرن ولی اون دو تا طفلکی تنها یک گوشه افتادن از طرفی پسر من فوق العاده حساسِ ولی همسرم اصلا وقتی خواهرزاده کوچیکشو می بینه حتی منو یادش میره جوری که دیگه کاری کردن من از اون بچه بدم بیاد و وقتی میاد سمتم نمیتونم حتی بهش دست بزنم و متاسفم بابتش

یکبار حتی به همسرم گفتم ناراحت میشم از این همه ابراز علاقه همتون به بچه یکساله و بی توجهیتون به اون دو تا مخصوصا پسرمون ولی گفت عزیزم علاقه خواهرزاده و دایی حساس نباش

مشکلی که دارم اینه که اصلا نمیتونم ندید بگیرم رفتار همسرمو ،بعداز مهمانی مدام بغض دارم و دلم میخواد گریه کنم با مشت میزنم تو بالش تا دلم خنک بشه ولی دوست ندارم اینجوری باشم چون اصلا تا به حال حس حسادت رو نداشتم نمیدونم این همون حسادته؟ واقعا دارم اذیت میشم و احساس میکنم بعضی رفتارای مادرهمسرم و پدرشون تعمدیِ،انقدر حساس شدم که دلم میخواد برای همسرم یک بچه بیارم ولی چون زایمان قبلیم همراه با افسردگی شدید بود نگرانم

دوباره تکرار بشه

لطفا کمکم کنید و راه حل ارائه بدید که چطور خودم رو آروم کنم و به کسی صدمه نزنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم چند مسئله مطرح کردید که یک به یک به آن میپردازیم. در مورد توجه همسر و خانواده شان به آن کودک یکساله تا حدی طبیعی ست. اصولا بچه ها تا زمانیکه کوچک تر هستند شیرین تر هستند نه به این معنا که با ارزش تر باشند نه. ولی به دلیل کوچک بودنشان نحوه عشق ورزی بزرگتر ها به آنها متفاوت است و این تفاوت وقتی که بچه های بزرگتری هم در جمع باشند به شدت به چشم می آید و قابل لمس است. به مطلب درستی اشاره کردید که وقتی یک بچه خیلی کوچک در جمع مورد توجه قرار میگیرد معمولا بچه های بزرگتر حساس میشوند و از هر راهی میخواهند توجه جلب کنند و باید خیلی مراقب این موضوع باشیم چون آسیب زاست. لطفا با همسر خودتان در مورد این موضوع صحبت کنید. چون پسر شما اینطور برداشت نمیکند که چون آن موجود خیلی کوچک است نیازمند توجه است بلکه تصور میکند که با آمدن آن موجود کوچک ,من دیگر دوست داشتنی نیستم و زمینه حسادت به آن کودک و یا حتی آسیب به آن کودک در شرایطی که کسی پیشش نباشد را فراهم میکند.به طور جدی بنشینید و با همسرتان راجع به حسی که برای پسرتان و اسیبی که به دنبال دارد  صحبت کنید و پیامد های آن را به ایشان گوشزد کنید و هم راجع به حس خودتان حرف برنید.. هیچ اشکالی ندارد که از احساستان و حتی حسادت و خشمی که در وجودتان جمع شده صحبت کنید.همه ی انسان ها میتوانند در شرایط مختلف هیجانات مختلف  اعم از مثبت و منفی را تجربه کنند واتفاقا اشتباه در این است که هیجانات منفی مان را سرکوب کنیم که نتیجه اش میشود همین حال بدی که در حال حاضر آنرا تجربه میکنید.دفتری تهیه کنید و در آن تمام هیجانات منفی تان را تخلیه کنید. بدون هیچ سانسوری. اجازه دهید این هیجانات منفی که در وجود شما حبس شده اند در جایی بی خطر آزاد شوند. هر آنچه که شما را آزرده است را با تمام جزییات و با تمام حس هایتان در آن یادداشت کنید. با اینکار بخش زیادی از هیجانات محبوس در وجودتان آزاد میشود و در کنار آن در اولین فرصت از احساساستتان با همسرتان صحبت کنید و بگویید که  این ماجرا شما را چه اندازه درگیر کرده است و حرف های ایشان را هم بشنوید و با هم رفتاری را در پیش گیرید که آسیب ها را به حداقل برساند. اگر همسر بی توجهی دارید و با گفتن موضوع  به ایشان مسئله حل نشد حتما از یک مشاوره حضوری کمک بگیرید تا بتوانید به آرامش برسید. و در آخر اینکه  اگرهدف تان از آوردن بچه دیگر   حل این موضوع است به شدت غلط است. این مشکل را از راه های دیگرکه عرض کردم  حل کنید.موفق باشید.