تلویزیون

اگه به شوهرم بگم بیا کار واجبت دارم میگه بذار بعد فیلم اگه بگم بیا غذا بخوریم بیا رابطه داشته باشیم بیا کارت دارم حرف دارم باهات همش  میگه بذار بعد فیلم

عشق تلویزیون هست سرش میچرخه خیره میشه به تلوزیون

مسافرت میرویم دنبال مکانی هست که تلویزیون داشته باشه

 از خواب بلند میشه اول تلویزیون روشن میکنه خلاصه خیلی کفری هستم چطور میتونم اصلاحش کنم من آخه

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميدونم چقدر اين مدل اعتيادها باعث عصبي شدن ميشه و حق داريد .
باهم حرف بزنيد و برنامه ريزي كنيد با ارامش و بدون پرخاش
 ساعت هايي مختص فيلم ديدن و ساعت هاي مخصوص خانواده و كارهاي مشترك بگذاريد و طبق اون عمل كنيد و هركس برخلاف اون عمل كرد موظف به جريمه است چه نديدن ساعت بيشتري تلويزيون يا انجام يك كار به عنوان جريمه
سعي كنيد از اين علاقه استفاده كنيد و ايشون را به فعاليت بگيريد .