وابستگی افراطی به همسر

سلام

شوهرم اصرار داره بدون اون مسافرت یک هفته ای برم و دوست داره چند روز خونه مامانم اینا که یک شهر دیگه هست باشم ولی من بدون شوهرم بهم خوش نمیگذره و همیشه باعث بحث بینمون میشه هر وقت یک شب خونه مامان می مونم بغض میکنم فقط منتظرم اون شب تموم شه زودتر برگردم مشکل از منه؟ یا شوهرم توقع زیادی داره؟

چیکار کنم از این رفتارش دست بکشه واقعا این کار اذیتم میکنه و حس اضافی بودن بهم دست میده

با مسافرت رفتن تنهایی شوهرم مشکلی ندارم فقط خودم دوست ندارم تنها جایی برم

شوهرم میگه بعضی وقتا خوبه دور باشین از نظر روانشناسی من میگم اون مسافرت بره چرا من باید برم

از نظر روانشناسی واقعا زن باید بدون شوهر چند روز از خونه دور باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

دوست خوبم سلام
اميدوارم خوب باشيد .
در موضوع شما مسئله مهم اينست كه شما ابتدا به خانه تان و سپس به همسرتان وابستگی شديد داريد ،مسئله وابستگی بايد به صورت ريشه ای مورد درمان قرار بگيرد،اينكه شما و يا همسرتان تنها به مسافرت برويد احترام به حقوق فردی طرف مقابل هست و اصلا موردی ندارد و از لحاظ روانشناسی هم پذيرفته است .
موفق باشيد