خرید خانه بدون سند و پایان کار

با سلام ، ما قصد خرید خونه داریم،به یه خونه بر خوردیم که تازه تکمیل شده و پایان کار و سند نداره، چطور میتوانیم اون خونه رو بخریم که از خطرات احتمالی کلاه برداری مصون باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۷جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

من هميشه به موكلينم توصيه ميكنم اينگونه منازل را خريداری ننمايند ، اگر مشتاق به انجام معامله هستيد سند اصل را چک كنيد از اداره ثبت استعلام بگيريد كه وام بانكی گرفته نشده باشه و سند به نام فروشنده باشه و همچنين حتما در يک بنگاه معاملاتی معتبر اقدام كنيد