سلام من در پایان هفته هشتم رفتم سونو که قلب جنین 164 و 15 mm , و سالم بود خداروشکر وقتی از سونو برگشتم خونه به اندازه 3 تا 4 قطره بدون لختگی ازم خون اومد که الان شیاف سیکلوژست 400 استفاده میکنم و جند روزیو مرخصی گرفتم از محل کارم و استراحت کامل دارم .باید چکار کنم که مطمین شم جنین سالمه ؟تا کی استراحتمو ادامه بدم؟البته دیگه خونریزی نداشتم بعد از دو روزی که شیاف گذاشتم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام جای نگرانی نیست بهتره استراحت کافی داشته باشید وزیر نظر پزشک زنان باشید