7روز از پایان قاعدگی ام میگذرد . 25 ساله ام و 6 ماه است متاهلم. امروز سونوگرافی وجود یک فولیکول 20mm را در تخمدان چپ نشان میدهد. این فولیکول نشان دهنده چیست؟
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

عزیز دلم این نشونه اینه که سیستم تناسلی و باروری شما به خوبی داره کار میکنه و شما بارور هستین . تخمک که باعث باروری میشه در این فولیکول قرار داره که هر خانم سالمی یکی در ماه باید داشته باشه