سلام روزتون بخیر من مشکل اضافه وزن شدید دارم وزن قبل بارداریم59 بود با قد 163 پایان ماه سوم 3کیلو اضافه کردم شدم 62 الان هفته 16 هستم شدم 65(به طور میانگین توو 4هفته اخیر هفته ای 1کیلو اضافه کردم) الان 16هفته هستم ولی انگار 7ماهمه دکترم خیلی دعوام میکنه میگه پس فردا دیابت میگیری مسموم میشی و خیلی چیزهای دیگه انقدر که من زدم زیر گریه از ترس الان میخوام رژیم بگیرم البته رژیمی که کلا برنج و ماکارانی سیب زمینی و کلا نشاسته رو حذف کنم و بیشتر میوه های سبز و عدس و تخم مرغ از این جور چیزها بخورم اگه این کارو کنم به جنینم آسیب نمیرسه؟ من لبنیات هم خووب میخورم فقط میخوام نشاسته رو حذف کنم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گرفتن رژیم در دوران بارداری توصیه نمیشود نباید برنج یا ماکا رانی را از رژیم غذایی خود حذف کنید بلکه باید کمتر مصرف نمایید باید مواد نشاسته ای را هم مصرف کنید و این را در نظر داشته باشید که شما در دوران حساسی هستید باید رژیم غذایی مقوی ومغذی داشته باشید