با سلام و خسته نباشید ,پیشاپیش از توجه شما به سئوالم ممنونم , متاسفانه در خانواده مادری من وسواس به صورت ارثی وجود دارد ,و اصلا چیز جدیدی نیست ولی با بالا تر رفتن سن مادرم این حساسیتش بیشتر شده طوری که راضی نیست هیچ کس حتی من که تنها دخترش هستم یک استکان براش بشوره و برای ورود به خونش باید اداب خاصی رعایت بشه مثلا جای خاصی برای کیف ها ...جای خاصی برای مانتو و...و کلا راحت تره که کسی نره خونش و حتی بعد رفتن مهمان ها حتما ظرف هاش را ضد عفونی میکنه و ازرعایت نکردن نکاتی که داره خیلی ناراحت میشه و البته انصافا پدرم هم خیلی رعایت و همکاری میکنه ...حالا با این توضیحات میخواستم بدونم من چه طوری باهاش رفتار کنم که کمتر باعث ناراحتیش بشم البته همه ما سعی در رعایت حالش داریم ولی خوب گاهی پیش میاد ...ممنونم .

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
من نمی دونم سن مادر چقدر است و آیا تمایلی به مراجعه به دکتر برای درمان وسواس دارید یا خیر؟ اگر شرایط رو پذیرفتن خودشون وخانواده که احتیاجی نیست اما در غیر این صورت پیشنهاد می شود به روان شناس ویا روان پزشک مراجعه کنید.
شما به عنوان خانواده توجه کنید استرس وبحران باعث بدتر شدن وضعیت بیمار می شود واحتمال عود آن را بیشتر می کند پس سعی کنید آرامش محیط خانواده رو حفظ کنید
سعی کنید ایشون رو درک کنید از سر دوستی ومحبت رفتار کنید چون اضطراب باعث بدتر شدن وسواس در فرد می شود.
اگر امکانش هست برنامه های براشون ترتیب دهید تا بتوانند ذهن خودشون را روی موضوعات دیگری تمرکز کنند.
اما با توجه به توضیحاتتون شما  وخانواده تلاش تون رو برای همراهی با ایشون انجا می دهید و فکر می کنم همینقدر کفایت می کند
 ومحبت وحمایت افراطی هم انجام ندهید چون باعث بدتر شدن وسواس ایشون می شود

موفق وپیروز باشید

سلیمانی

تجربه شما

ممنونم از توجه و نظر کارشناسی شما