سلام من ١٥ سالمه من حدود دو ماهه پيش دچار حمله پانيك شدم ( چند بار ) بعد از اون حملات دچار خود بيمار انگاري شدم همش حس ميكنم يه مريضيه خطرناكي دارم يا وقتي يه اتفاق كوچيك تو بدنم بيوفته مثلا يه كبودي كوچيك ببينم از ترس سكته ميكنم كه واي اين حتما واسه يه مريضيه خطرناكه يا همش نگرانم كه در اينده مريضيه خيلي خطرناكي نگيرم

به روانشناس و روانپزشكم مراجعه كردم بهم دارو دادن ( يك ماه نشده كه دارو ميخورم ) ولي هيچ تاثيري نداشته

اطلاعات تکمیلی

سن 15 وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام درست عزيز
چه اتفاقي باعث شروع اين حملات شده  و اينكه  بعد از اين تجربه طبيعيه كه نگراني را تجربه كنيد اما اين حجم شديد قطعا باعث اضطراب هاي شديد تري ميشه و ابعادي بيشتري از سلامت جسمي را در حيطه اش قرار ميده شما به روانپزشك مراجع كرديد و بهتون دارو دادن بهتره حتما جلسات مشاوره فردي را هم شروع كنيد