بیماری خود بیمارانگاری

سلام من الان حدود ۲ ساله که دچار خودبیمار انگاری و تیمار گریزم و از بس ذهنم درگیرشه خسته شدم اول یه دوره ی ۶ ماه تحت نظر روانپزشک بودم و دارو مصرف کردم اما ناگهانی قطع‌ دارو کردم و دوباره چند ماه بعد شروع به دارو درمانی کردم و دوباره بعد ۱ماه قطع کردم از دارو خوردن بیزارم و احساس میکنم دارو علایم جسمانی رو بیشتر میکنه و حالم بدتر میشه و به نظرم باید برم پیش‌ روانشناس ولی مدام قرار با روانشناس رو به بعد موکول میکنم من چرا اینطوریم‌ خسته شدم و دلم میخواد خوب بشم لطفا کمکم کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام. شما هم نیازبه دارو درمانی و هم رواندرمانی دارید. این کاری که شما انجام میدهید و درمان را به تعویق میندازید مقاومت نام دارد که در اصل مقاومت نسبت به تغییر است. تا شما بینش کافی به مسایلتان و تاثیر آن در زندگیتان پیدا نکنید مقاومت به درمان کاهش پیدا نمیکند.