خود بيمار انگاري

سلام خسته نباشيد عذر ميخوام من ١٥ سالمه و حمله پانيك داشتم سه چهار بار بعد از حملات دچار  خود بيمار انگاري شدم همش احساس ميكنم مريضي خطرناكي دارم يا در اينده يه مريضي خطرناك ميگيريم به روانشناس هم مراجعه كردم چهار جلسه به روانپزشكم يه جلسه مراجعه

كردم برام قرص نوشت ( يكماه نشده كه قرص هارو استفاده ميكنم ) ولي تغييري نكردم بنظرتون من چيكار كنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ١٥ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام

مجدداً به روانپزشک خود مراجعه کنید و ایشان را در جریان روند درمان قرار دهید. مراجعه کنید و بگویید دارو تا اندازه تاثیر داشته یا نداشته است.
ایشان با تغییر نوع و یا دوز دارو به شما کمک خواهد کرد.