سن کم خواستگارم

سلام وقت بخیر من خواستگاری دارم که از من ۳ سال کوچکتره من ۲۸ سالمه ایشون ۲۵ ولی خانواده خوب و موارد مثبتی داره  البته هنوز باهم صحبت نکردیم که بدونم چقدر آدم پخته ای هست که بتونم با اختلاف سنمون کنار بیام لطفا بهم کمک کنید با چه سوالاتی میتونم پی به این موضوع ببرم و بفهمم سنش برام مشکل ساز نمیشه و به چه نکاتی دقت کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
یکی از مواردی که باید دقت کتید اینست که چقدر از نظر فکری خانوادگی مذهبی فرهنگی باشما تناسب دارند . انتظاراتشان از شما چیست. برای زندگیشان چه اهدافی دارند .چقدر اینده نگر هستند تفاوت سنی برایشان مهم است یا خیر
ایا تفاوت سنی را از دیگران پنهان خواهند کرد؟ نظر خانوادهشان چیست؟ چرا فکر میکنند شما مورد مناسبی هستید
توصیه میکنم حتما باهم مشاوره قبل ازدواج انجام دهید