2777
2789
عنوان

نامزدم نمیزاره برم بیرون☹️

2472 بازدید | 82 پست

سلام

چند هفته پیش با اطلاع قبلی به نامردم با دوستم رفتم بیرون اول که بهش گفتم گف مشکلی نیس ولی بعدش گف این آخرین باره که اجازه میدم و بعد کلی دعوا به این نتیجه رسیدیم که نه اون با دوست رفت و آمد کنه نه من الان میگه فردا میخوام با دوستام برم فوتسال بیرون با این فرق میکنه به نظرتون واکنشم چی باشه محدودش کنم چون اون خودش این کارو کرده یا قهرو این چیزا ؟

اینم بگم اگه با مامانم یا کلا با کسی که فامیل باشه هرجا برم مشکلی نداره فقد رو دوست حساسه..

منم که کلا یدونه دوست دارم خیلی باهاش صمیمی ام از دوران دبستان، قبل نامزدیم رفت آمد داشتیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا توام بگو حق نداری بری!

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

توام فردا دوباره با دوستت قرار بذار و برید عشقو حال

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

چقد رابطتتون بچه گانه هست کی گفته که اجازه باید گرفت مگه برده هم دیگ هستین اجازه نگیر برو ط هم اون و محدود کن این کارا چه معنی میده خیلی مضحکه واقعا 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

ن سخت نگیر خودتم برو تو چرا ازش اجازه میگیری مگه اون نده تو نمیتونی بری رو نده بهش تو هم برو یعنی چی دفعه اخرت باشه دفعه بعد برم مگه چی میشه میزنه؟

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

منظورش از اجازه میدم چیه؟

هرجا میری باید یکی از اعضای معتمد خانواده همراهیت کنه که فرار نکنی یا چی؟

اگه آره فوتسال رو از دماغش بکش بیرون که بفهمه تعیین تکلیف کردن چه مزه ای داره. اگه نه و مشکلش فقط همین یه دوسته، بعدا منطقی صحبت کنید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چرا باید اجازه بگیری؟بعضی از زنا تو ایران واقعا له میشن مجردی از پدر ازدواج از شوهر باید اجازه بگیرن .عزیزم شما فقط باید بهشون اطلاع بدی همین الان اولشه خیلی راحت میگی همه رو میزارم کنار فقط تو ولی 5 سال از زندگیت گذشت همه چی عادی شد بال بال میزنی فقط 5 دقیقه با یه اشنا تلفنی حرف بزنی بشر موجود اجتماعیه قرار نیس با ازدواج همه برن کنار