2777
2789
عنوان

نامزدم نمیزاره برم بیرون☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 82 پست

هم نامزدت حق داره با دوستهاش بره ورزش هم شما میتونی با یدونه دوستت بری بیرون. یعنی چی که اون اجازه نده یا تو دعوا کنی که چرا میره؟ فکر کنم الان هیچی نگی و هیچ واکنشی نشون ندی بره فوتسال. بعدش هم سر فرصت بدون جروبحث و دعوا بهش بگی غیر منطقی رفتار نکنید. شما هم که یدونه دوست بیشتر نداری. ازدواج کردین ..زندانی نشدین که روزهای خوبتون تلخ بشه

اجازه نگیرم که واویلاس

تقصیر خودت هست به نظرم چون از اول بهش اجازه دادی تعین تکلیف کنه واست 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی حتما هرجا میری باید یکی از اعضای معتمد خانواده همراهیت کنه که فرار نکنی یا چی؟ اگه آره فوتسال ...

نه حتی اگه تنها برم اون سر دنیا کاری نداره فقد رو با دوست رفتن حساسه

خدایی اخلاق بده دیگه نداره از حق نگذریم

باید از یه جایی شروع کنی و اروم اروم ترکش بدی و طوری که خودش نفهمه وفقش بدی .

اول کاری تند نرو .... بهش بگو عزیزم شما که میری فوتسال منم اون تایم دلم برات تنگ میشه و دق میکنم تا بیای بهتره منم برم پیش دوستم تا جفت مون سر قول و قرارمون بوده باشیم ....

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
نه حتی اگه تنها برم اون سر دنیا کاری نداره فقد رو با دوست رفتن حساسه خدایی اخلاق بده دیگه نداره از ...

چیزی از دوستت دیده؟

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

منظورش از اجازه میدم چیه؟ هرجا میری باید یکی از اعضای معتمد خانواده همراهیت کنه که فرار نکنی یا چی؟ ...

ینی اینکه اگه من اجازه بدم جایی میری اگه نه نمیری

خوشم خیلی کارارو بی اطلاع من انجام میده بعدش میگه مگه مهم بود که بهت بگم

پدر و مادرت اینهمه سال برات زحمت کشیدن و خرجتو دادن بزرگت کردن ،بهت نمیگفتن با دوستت رفت و امد نکن ...

هعی

میگه دوس ندارم تو خیابون غیر من کسی تو رو ببینه از کنارت رد بشه تو فقد مال منی 

اسمشم گذاشته دوس داشتن

هعی میگه دوس ندارم تو خیابون غیر من کسی تو رو ببینه از کنارت رد بشه تو فقد مال منی  اسمشم گذا ...

بگو تو هم به بقیه زنا نگاه میکنی.چه تفسیر مسخره ای

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

جدی حتما برید پیش روانشناس  ببین امروز اجازه میگیری به مرور این محدودیتهااگه ناشی از بدبینی با ...

ته همه این چیزا میرسه به یه حرف

من حسودم!!

خیال میکنه من یکی بهتر از اونو ببینم قراره باهاش سرد بشم😶

2790
2778
2791
2779
2792