2777
2789
عنوان

نامزدم نمیزاره برم بیرون☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 82 پست
تا دلت بخواد 

احساس می کنم توهم زناست آخه مگه میشه من مامانم میگه آرایش نکن بدم میاد که عزیز ترینمه تازه خودم هم قرتی نیستم ولی اجازه نمیدم کسی اختیار دارم باشه دور و برمم ندیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس می کنم توهم زناست آخه مگه میشه من مامانم میگه آرایش نکن بدم میاد که عزیز ترینمه تازه خودم هم ق ...

چی بگم خواهر

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

هرکاری می‌کنه تو هم بکن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

منم قبلا با کسی نامزد بودم که اینطوری بود فکر میکردم از دوست داشتنشه و ذوق مرگ میشدم. بعدا که فهمیدم مریض بوده چقدر دلم برا سادگی خودم سوخت ولی خودمو نجات دادم شکر خدا .

گفتم یه وقت اینا رو تو هم پای عشق و غیرت نذاری  که بیچاره ات می‌کنه 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  

چرا بهش اجازه میدی اینطوری باهات رفتار کنه

سعی کن از الان کوتاه نیای وگرنه بعدا قراره بشینی تو خونه و اون با دوستاش در حال خوشگذرونی باشه

براش جا بنداز ک هر آدمی نیاز داره با دوستاش خوش بگذرونه و این واسه رابطه‌تون هم بهتره. تا اینکه دوتا ادم تنها و بدون دوست و رفت و امد باشید

ینی اینکه اگه من اجازه بدم جایی میری اگه نه نمیری خوشم خیلی کارارو بی اطلاع من انجام میده بعدش میگه ...

عزیزم محلش نده. اصلااااا. هرچی هم گفت بی توجه باش. خیلی سر و صدا کرد بگو مگه من بیکس و کارم یا برده توئم؟ تهدیدش کن به خانوادت میگی. یه بار این بحثو باهاش تموم کن‌. مشکلاتی مثل وسواس و بدبینی و... با مدارا بهتر نمیشه هیچ؛ هرچی میدون بدی بدتر میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اصلا واکنش نشون نده عادی باش

دفعه بعدک خاسی با دوستت بری بیرون اگرنذاشت بگو پ تورفتی چرامن نگفتم چیزی چون ب خودتودوستات احترام گذاشتم پ منم اجازه دارم با دوستم خلوت کنم 

شوهر منم دقیقا اخلاقش همین طوری بود.

منم گوش میکردم مخالفتی هم نکردم،چون معتقد بودم قراره یک عمر با همسرم زندگی کنم نه دوستم،پس به نظرم اومد به خاطر یک غریبه زندگیمو به قهر و دعوا تبدیل نکنم.

الآنم خیلی ساله که گذشته و خدا را شکر مشکلی نداریم.

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
2790
2778
2791
2779
2792