2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خوب شیر میخوره اره طبیععیه داره خاب هیجانی میبینه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

نمیدونم من بچم سرماخورده بود دکتر گفت اگه تندتند نفس کشید دوباره بیارش

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم

تعدادش رو بشمار 

یه جدول داره

الان یادم نیست دقیق

اگه همیشه اینجوری دکتر دیده ش درسته

اگه مشکلی بود میگفت بهت

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اگه خوب شیر میخوره اره طبیععیه داره خاب هیجانی میبینه

اره خوب شیر میخوره خوب هم شکمش کار میکنه خداروشکر هوشباریش هم عالیه ب صداها سریع وتکنش نشون میده حتی خواب باشه هم میپره از خواب تا اینک خوابش عمیق بشه اما خب تو بیداری هم گاهی اینجوری نفس میکشه