2777
2789
عنوان

بعد سه سال..

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 118 پست
منظورش این نبوده خب😐منم وقتی به نامزدم میگم دوسم داری بهش برمیخوره میگه نه از بیکاری باهات وقت میگذ ...

اخه بعدش چرا جمعش نکرد دید من جدی گرفتم؟ 

خودمم میدونم بخاطر پریودمه ما قبلن شوخیای بدتریم کردیم

ولی من یسری پیام بد دادم😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه بعدش چرا جمعش نکرد دید من جدی گرفتم؟  خودمم میدونم بخاطر پریودمه ما قبلن شوخیای بدتریم کرد ...

عزیزم بخاطر اینه که از زودرنجیات خسته شده 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
من ۲۱ سالمههههه چرا بزرگ نمیشم پسسسسس چرا خودمو درگیر میکنممممم چرا تا تقی ب توقی میخوره دلم میخاد ...

همش ۲۱ سالته عزیزم مطمئن باش خدا بهترینهارو برات میخواد به خودش بستر و نگران آینده نباش

حتما شخصیتش کلا اینجوریه ک احساسی نیست

ابراز علاقه داره ولی مثل ی پسر بام حرف میزنه فک کن ی لباس میخرم با ذوق میگم نگاه چ قشنکه هیچی نمیگه مثلن میگم فلان کارو کردم میگه خب ب پشممکلن مثل رففتاری ک با پسرا داره بامنم دارع

اخه بعدش چرا جمعش نکرد دید من جدی گرفتم؟  خودمم میدونم بخاطر پریودمه ما قبلن شوخیای بدتریم کرد ...

آخه بعدش برگشتی بهش گفتی بعد سع سال اینجوری بهم میگی و فلان ینی هنوزم متوجه دوست داشتنش نیسی اونم خب مونده چی بگه یکی هم می‌دونه شرایط الانتو هرچیم که بگه بی فایدس من خودمم تو این دوران پ ریودی بشدت حساس و بهونه گیر و دپرس میشم بهش زمان بده هم حال خودت خوب شه هم اون میاد درستش میکنه ولی در کل منظورش این نبوده نمیخادت عزیزم.

سریع عمل نکن هیییچوقت الا بهش پیام بده بگو یه سری چیزا گفتم ک خودمم قبولشون ندارم فقط خواستم عصبیت ک ...

😐با این حرفا جمع نمیشهههههه منت س سال دوستیو گذاشتم سرش ریز کارایو ک کردمو نکردم

عزیزم همه چی رو خیلی بزرگ کردی داشته کنایه میگفته که اگه من به فکرت نبودم مگه دیوونم که باهات میحرف ...

زود رنج نیسم کلن خیلی جنبم بالاس اینو بارهاا گفتههه

ولی اون حرفتو قبول دارم کلن حس کنمم از دستش دادم مثله دیوونه هامیشم 

بزرگي به سن نيست  ضمنا هنوز سنت سن رسش كامل عقلي نيست  فقط بهت بگم درگير ادم ها نشو حتي ...

بخدا من ادم مستقلی بودم جوری بود ۱۶ سالگی مجردی سفر میرفتم تو بدترین حال روحیم با عشقم اشنا شدم الان بطور عجیبی بش وابستمو دوسش دارم

ابراز علاقه داره ولی مثل ی پسر بام حرف میزنه فک کن ی لباس میخرم با ذوق میگم نگاه چ قشنکه هیچی نمیگه ...

بنظرم خیلی خودتو درگیرش کردی و خیلی بهش علاقه داری نمیگم نباشه ولی جوری باش ک اگ ی روز خدانکرده نبود تو فکر نکنی نابوده زندگیت