2777
2789
عنوان

بعد سه سال..

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 118 پست
هی میگفت برو چیزی بخورر چرا لوسی همه پریود میشن و این حرفا گفتم ولم کن دلم درد میکنه نمیخورم اونم گف ...

خلی دختر؟؟؟؟معلومه ک بعد ۳ سال نمیاد تموم کنه توام با آرامش گل گاو زبونی یا بابونه ای چیزی داری دم کن بخور خودتم شدید مظلوم بگیری میاد با گل سراغت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلی دختر؟؟؟؟معلومه ک بعد ۳ سال نمیاد تموم کنه توام با آرامش گل گاو زبونی یا بابونه ای چیزی داری دم ک ...

اخه یسری پیام دادم ک مباید میدادم

مغروره خیلی از عکس العملش میترسم

گاهی میگم مقصر منم ولی بعد میبینم اونم کم مقصر نبوده

همه زندگیمهههه  خیلی دوسش دارم شکست متو سرم داد زد ولی هنوز عاشقشم

هم درد پريودت رو جدي گرفتي هم دلشكيتگيت رو 

بگير بخواب كمي بزرگ بشي از حجم حساسيت ها و احساساتت كم ميشه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
همه زندگیمهههه  خیلی دوسش دارم شکست متو سرم داد زد ولی هنوز عاشقشم

چرا مشکل تون چی بوده ؟؟

عقدین؟؟

حتما عصبانی بوده 

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘
هم درد پريودت رو جدي گرفتي هم دلشكيتگيت رو  بگير بخواب كمي بزرگ بشي از حجم حساسيت ها و احساسات ...

من ۲۱ سالمههههه چرا بزرگ نمیشم پسسسسس

چرا خودمو درگیر میکنممممم

چرا تا تقی ب توقی میخوره دلم میخاد خودکشی کنم

پریودم حالم داغون بود چیزی نخوردم گفت برو شامتو بخور گفتپ ن بعد اصرار کرد من هی گفتم ولم کن تهش گفت ...

منظورش این نبوده خب😐منم وقتی به نامزدم میگم دوسم داری بهش برمیخوره میگه نه از بیکاری باهات وقت میگذرونم و میحرفم در کل منظورش اینه که اگه دوستت ندارم پس روانیم که باهات باشم سه سال.الان شما بخاطر پ ریودی هم خیلی زودرنج و حساس شدی بنظرم وگرنه مگه میشه سه سال باهاش باشی نگران غذا خوردنتم باشع دوست نداشت باشه

خودتو درگیر این مسئله نکن بیشترازهمه به خودت اهمیت بده 🌼

بگو خدایا تو بهترین راه و قشنگ ترین راهونشونم بده 🙏

ببخش وباانگیزه باش خداروفراموش نکن که اگر همیشه به یاد خدا باشی حتما کمکت میکنه🌷🌷🌷🌷

چرا مشکل تون چی بوده ؟؟ عقدین؟؟ حتما عصبانی بوده 

قصد ازدواج نداریم با این تورمممم منو اون ب هیجا نمیرسیممم چجوری ی زمدگی جم کنیم؟

۳ ساله میدوعیم سرطای مامانمو عملی کنیم ولی تورم ی قدم از ما جلوتره

سر اینکه من از دیشب ک پریود شدم چیزی نخوردم بحثمون شد اون گفت الکی نگرانتم منپ گفتم کی نگرانمی دعوا شد

اخه یسری پیام دادم ک مباید میدادم مغروره خیلی از عکس العملش میترسم گاهی میگم مقصر منم ولی بعد میبی ...

سریع عمل نکن هیییچوقت الا بهش پیام بده بگو یه سری چیزا گفتم ک خودمم قبولشون ندارم فقط خواستم عصبیت کنم ک بیشتر بهم توجه کنی  منم خب پریودم حال روحی و جسمیم خوب نیس تهشم بنویس دوستت دارم 

عزیزم همه چی رو خیلی بزرگ کردی

داشته کنایه میگفته که اگه من به فکرت نبودم مگه دیوونم که باهات میحرفم بعد رفتی بهش گفتی دوسم داری 

خب معلومه که از لج حرفت میگه نه 

خیلی زود رنجی این باعث میشه خیلی بد اسیب ببینی مراقب خودت باش

وابستگی افراطی داری و اگه اون  شخص نباشه جنون بهت دست میده با مشاور حرف بزن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
من ۲۱ سالمههههه چرا بزرگ نمیشم پسسسسس چرا خودمو درگیر میکنممممم چرا تا تقی ب توقی میخوره دلم میخاد ...

بزرگي به سن نيست 

ضمنا هنوز سنت سن رسش كامل عقلي نيست 

فقط بهت بگم درگير ادم ها نشو حتي پدر و مادرت چون روزي تنهات ميزارن 

تنها كسي كه نگاه و نظر و حرفش مهمه خداست 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
سربازه فردا میره پادگان مغرورم هست عذرخواهی نمیکنه ولی چرا باید بگه دوستندارم؟؟

داری میگی مغروره 

از روی غرور گفته 

اونی که بهت میگفته پاشو برو غذا بخور حتما عاشقته و نگرانته توقع داشته به حرفش کنی 

وقتی ام گفته ولم کن پریودی و اعصابت داغونه پس بفهم درکت میکنه اونجا از روی عصبانیت یه چیزی گفته هیچ وقت تو دعوا از مردا نپرس دوسم داری 

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘