2777
2789
عنوان

بعد سه سال..

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 118 پست
ول کن منظورش رو به کنایه گفته یعنی اگه دوستت نداشتم بیکار بودم باهات حرف بزنم چقدر زود رنجی تو زندگی ...

بابا زود رنج نیسممم فقط اون فک میکنه من رفیق پسرشم اونجوری ک با دوستاش رفتار میکنه بامنم میکنه الانن اون تخت خوابع من کارم گریه

از رو عصبانیت چندتا پیام دادم ک پشیمونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سربازه فردا میره پادگان مغرورم هست عذرخواهی نمیکنه ولی چرا باید بگه دوستندارم؟؟

از ته دل نبوده غصه نخور

پیام نده خودش میاد عذرخواهی میکنه 

دیگه از کسی فردا میخواد بره پادگان بیشتر از اینم انتظار نمیره 😁

برو مامانتو بغل کن دستاشو بگیر یه دستاشو بو کت یه نفس عمیق و خداروشکر شکر کن کنارشی گوربابای پسر مرد ...

من پدرم فوت شده سه ماه قرص مصرف کردم تو اون تایم عشقم اومد شد ناجیم کمکم کرد قرصارو ترک کنم ولی معتاد اون شدم

میدونی نمیخام دوباره تنها شم

بابا زود رنج نیسممم فقط اون فک میکنه من رفیق پسرشم اونجوری ک با دوستاش رفتار میکنه بامنم میکنه الانن ...

بگیر بخواب فکر نکن ای گند بزنه  به این احساسات ما خانوما که همش درگیریم 

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

ولی در کل عزیزم زن و مرد ک زیر ی سقف هستن ممکنه ی روز از هم جدا بشن هیچی از آینده مشخص نیست انشاالله ک ب چیزی ک دلته برسی ولی سعی کن وابسته نباشی و مستقل تر باشی ک با هر حرفی و هر رفتنی فرو نریزی عزیزم محکم باش

از ته دل نبوده غصه نخور پیام نده خودش میاد عذرخواهی میکنه  دیگه از کسی فردا میخواد بره پادگان ...

پیامامو دادم بش گفتم دوسم نداری بیا تکلیفمو روشن کن برام سنگین بود حرفش خیلی سنگین

اینجور ک معلومه عصبی بوده و جدی نگفته ب خودت زمان بده و گریه نکن  راحت بخواب مطمئن باش اتفاقی ن ...

نمیتونم کلن نوشخوار ذهنی میکنم خودمو تا صب الان فقططط ب حرفش فک میکنم

من پدرم فوت شده سه ماه قرص مصرف کردم تو اون تایم عشقم اومد شد ناجیم کمکم کرد قرصارو ترک کنم ولی معتا ...

میدونم چی میگشی درکت مبکنم کامل درکت میکنم اما زمان بده و از طرفیم اجازه نده هر کسی اینقدر راحت بهت بگه دوست ندارم؛ااحتمالا پرییود بودی  حساس شدی  یه چیزی گفتی بهش ناراحتش کردی

ولی در کل عزیزم زن و مرد ک زیر ی سقف هستن ممکنه ی روز از هم جدا بشن هیچی از آینده مشخص نیست انشاالله ...

میدونی من اشتباهم از اول بود ک گردمش خدای خودم درحدی ک ی جملش این بلارو سرم میاره رفتنش ک نابودم میکنه

میدونم چی میگشی درکت مبکنم کامل درکت میکنم اما زمان بده و از طرفیم اجازه نده هر کسی اینقدر راحت بهت ...

هی میگفت برو چیزی بخورر چرا لوسی همه پریود میشن و این حرفا گفتم ولم کن دلم درد میکنه نمیخورم اونم گفت اصن بمن چه نگرانتم

منم گفتم کی نگرانم بودیییی هیچ دیه بحث این بود

پسرا همینن دعوا میکنی تا صبح گریه میکنی بعد اونا تخمشونم نیس میگیرن میخابن توام پریودی هورمونات بهم ...

تلفنی بود ک اون قطع کرد گرف خوابیددد ولی من تو پیام یچیزایی گفتم ک نباید میگفتم پیام عادیه پاکم نمیشع