2777
2789
عنوان

بعد سه سال..

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 118 پست
چنتا دیم بودن ولی این بیشتر کلش اون ماشین سواریه و اون ک مبارزه تیراندازی ارو بازی میکنه کاش جا وا ...

اونم همینجوری بود،اکثرا آنلاین بود ولی دیر به دیر جواب میداد 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا الکی خودمونو گول بزنین با ۱۹ سال سن دویدد کار کرددد خرج مامانبزرگشو میداد پولم جم میکرد ماشین ب ...

من شوهرم سربازی شو تازه تمام کرده بود بیکارم بود تازه میخواست بره سرکار ماشینم نداشت موتور داشت 

خونه هم باید بالای خونه ی مامانش که در آینده مال ماست درست میکرد بابام گفت پسر خوبیه خانواده دوسته و فلان خودمم عاشقش بودم اصلا پول و مادیات برام مهم نبود 

آلانم بعد چند وقت بعد عقد رفت سر یه کار خوب 

بعدشم واممون و برداشتیم بهترین خونه رو ساختیم 

آلانم فقط یه ماشین کم داریم و یکمم دست مون تنگه که اونم خدا میرسونه غصه ی اونو نخور وقتی مورد خوب باشه کیه که زن نده ؟؟؟داداش منم کار نداشت سر باز بود زن گرفت آلانم همه چی داره جز ماشین که تا چند وقت دیگه میگیره 

خواهرامم شوهراشون سرباز بودن آلان زندگی شونو ببینی عالی و توپ خدا به مرور زمان میده 

کسی که عشقشو به خاطر پول عوض کنه بهش نمیگن عشق میگن هوس که از سر تنهایی باهاشه ببخشید اینو گفتم تا چشاتو بیشتر باز کنی 

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘
بخاطر وابستگیم مثلن اون پادگان بود من هی پیام میدادم مثلن حتا ج هم نمیداد من پیام دومم میدادم بلاک م ...

آره 

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘
من شوهرم سربازی شو تازه تمام کرده بود بیکارم بود تازه میخواست بره سرکار ماشینم نداشت موتور داشت  ...

مادرم متخصص زنانه

پدربزرگم رئیس شورای شهرمونه

مادرم بخاطر خودشو باباش خیلی خودشو بالا میدونه میگه دخترم باید بهترین زندگیو داشته باشع باید طلاهاش فلان طور باشن مراسمش فلان تالار باشه من جلوش وایسادم گفت خب لااقل درحد معمول باید داشته باسه حالا مغازسو جور کرد خونه هم ی واحد داره مامانم گفتم بده بمن بشینیم ماشینم درست میشه

مامانم گفت من هیچ ارثی نمیدم بهت حالا حالاهااا

بدون ماشینمم اصل بگو شده پرایده رو بگیره

بعد رفت مغازش گفت میخا  بااین خرجتو بده؟؟؟ 

دیدیم زیاد مامانم گیره بیخیال ازدواج شدیم شل کردیم

نبابا مامانم خیلی حالیشه کلن ی بوسه ساده هم میفهمه چ برسه رابطه

خب این که خیییییلی خوبه سعی کن بهش نزدیک نشی فقط عشق و علاقه تون پشت گوشی باشه من فک کردم رابطه دارین چون اکثر پسرا برای گول زدن دخترا ادای عاشقی و در میارن ممکن به خاطر اینکه نیازشو برآورده کنه باهات هر کاری بکنه ....

ولی خدا رو شکر میگی نداشتین 

مادرت متخصص زنانه مطئن باش اگه تو زندگی به مشکل مالی خوردی کمکت میکنه 

پس به خاطر پول از عشقت نزن 

خوبه که تلاش کرده خونه داره و مغازه هم داره ماشینم به مرور زمان خدا میده با وام ازواج تون بگیرین یا یه وامی چیزی جور میشه برای ماشین غصه نخور هیچی تا وام برنداشته و قرض نکرده صاحب چیزی نشده من جای تو بودم به خاطر پول از عشقم نمیزدم که خودمم همین کار و کردم