2777
2789
عنوان

بعد سه سال..

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 118 پست
اون مرده غرور داره تو هرچی سرد برخورد کنی بدتر میشه آلان هیچ پیامی نده  صبح که بلند شدی بهش زنگ ...

فردا پادگانه قبل شش مگه زنگش بزنم

مام دعوا نداشتیم تا الان نمیدونم امشب چم بود الان خودمم پشیمونم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم سعی کن زیاد بهش زنگ یا پیام ندی کلا پسرا مث چسب بهشون بچسبی فراری میشن،وابستگیتو کم کن بازی رو ...

هزار روش رفتم حتا میام مثلن تلو واتم میحذقم پیام ندم پیام عادی هم بلاکش میکنم پی ندم ولی باز طاقت نمیارم شده گوشیمو خونه ابجیم جا گذاشتم ک پیام ندم ولی نشدع

ببین دوسم داره یعنی عاشقمه یعنی من الان بگم فلانی بخاطرم برو تا اونسره دنیاهمین امشب میره بگم هرکا ...

نگو قصد مون ازدواج نیست وقتی عشق باشه پولم میاد 

وقتی همو دوست دارین به خاطر پووووول قصدتون ازدواج نیست 

پول چرک کف دسته 

سخت میگذره زندگی بهتون اگه نداشته باشین ولی هیچی جای یه عشق واقعی رو نمیگیره 

وقتی تلاش کرده تا به شروط مامانت برسه مطمئن باش مرد زندگیه 

اولویت اول زندگیت فقط اخلاقشو عشق تون باشه نه پول من خودم اینجوریم 

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘
اولین دعوامون بود بعد ۳ سال رابطه

خب پس کشش نده الکی نذار دعوا و قهر طولانی عادی شه

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘
نگو قصد مون ازدواج نیست وقتی عشق باشه پولم میاد  وقتی همو دوست دارین به خاطر پووووول قصدتون از ...

چرا الکی خودمونو گول بزنین

با ۱۹ سال سن دویدد کار کرددد خرج مامانبزرگشو میداد پولم جم میکرد ماشین بگیره ۸۰تومن شد خاصت پراید بگیرع ک مامانم راضی شع ک فلانی ی ماشین داره ۸۰ تومنش شد پول ی موتور فقططط ما همیشه عقبیم  کی ب ی سرباز دختر میده ک خونواده من بده؟

من جلو خونواده وایسادم حتا ب فرارم فک کردم ولی عقل میگه رابطمون درینحد باشه بهتره

هزار روش رفتم حتا میام مثلن تلو واتم میحذقم پیام ندم پیام عادی هم بلاکش میکنم پی ندم ولی باز طاقت نم ...

خب اگه اولین دعوا تون بوده پس جرا هیییی میخواستی بهش پیام ندی و بلاکش میکردی؟؟؟

عزیزم شما رابطه هم دارین ؟؟؟

خب اگه اولین دعوا تون بوده پس جرا هیییی میخواستی بهش پیام ندی و بلاکش میکردی؟؟؟ عزیزم شما رابطه هم ...

بخاطر وابستگیم مثلن اون پادگان بود من هی پیام میدادم مثلن حتا ج هم نمیداد من پیام دومم میدادم بلاک میکردم تا ج نداده پی ندم بش

جنسی منظورته؟