2777
2789
عنوان

بعد سه سال..

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 118 پست
زود رنج نیسم کلن خیلی جنبم بالاس اینو بارهاا گفتههه ولی اون حرفتو قبول دارم کلن حس کنمم از دستش داد ...

عزیزم اول اینکه احساستو بزار کن از لحاظ منطقی ببین این اقا شریک خوبی برات هس یا نه  چون چند جا گفتی باهام مثل پسرا رفتار می کنه 

اگه از لحاظ عقلی میبینه خوب نیست و فقط بخاطر وابستگی باهاشی رابطرو زودتر تموم کن چون به مرور وابستگیت بیشتر میشه و جداشدن سخت تر 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم خیلی خودتو درگیرش کردی و خیلی بهش علاقه داری نمیگم نباشه ولی جوری باش ک اگ ی روز خدانکرده نبود ...

درسته جوریه ک روزم تو ۲۴ ساعت ۲۳ساعتو ۵۹ دیقش خلاصه میشه تو اون

چیکار کنم الان بنظرت؟

هیچی بنظرم ی مسکن بخور بخواب بعد فردا بیین چی میشه.نهایت اگ ازش خبری نشد ارومتر که شدی بهش اس بده بگو تو که شرایطمو میدونی درد دارم و حساس شدم همچین مواقعی درکم کن. 

عزیزم اول اینکه احساستو بزار کن از لحاظ منطقی ببین این اقا شریک خوبی برات هس یا نه  چون چند جا ...

ببین دوسم داره یعنی عاشقمه

یعنی من الان بگم فلانی بخاطرم برو تا اونسره دنیاهمین امشب میره

بگم هرکاری کن انجام میده

بعد ما قصدمون ازدواج نیس

ن ک نبوده باشه بود یزمانی قصدمون ازدواج بود

مامانم شرط گذاشت چند سال دوییدیم ب شرطای مامانم برسیم ولی تورم ی قدم جلوتر بود س سال جون کندیم پول دراریم ماشینو خونه بخره ته پولش شد ی موتور ی پیش مغازه و خودشم سرباز هرجوری فکر میکنیم ن ما میرسیم ب شرطای مامانم ن زورمون ب تورم میرسه

بزرگي به سن نيست  ضمنا هنوز سنت سن رسش كامل عقلي نيست  فقط بهت بگم درگير ادم ها نشو حتي ...

عزیزم ۲۱ سالشه هنوزم عقد نیستن هااا کجا سنش عقلی نیست من که ۱۹ سالمه و دارم مادر میشم به خواست خدا باشه و ۱۶ سالگی نامزد کردم چی ؟؟حتی به یه مشکل بزرگم بر نخوردیم خدا رو شکر تا حالا 

آدم هر جور خودش بخواد زندگی میکنه 

فقط به مرد باید محبت کرد و من میکردم ولی خانواده م دعوام میکردن تو پر روش میکنی در صورتی که آلان تب کنم برام میمیره ...زبونم لال 

اینقد این محبتی که کردم بهش آلان حلوی همه کس و همه جور آدم به خلطر من وای میسته 

من ۷ ماهه باردارم استراحت نطلقم 

تمام کارهامو میکنه حتی ادرارمو تو لنگن میکنم جنع میکنه میبره میشوره پس خودمون با رفتارامون زندگی مون و میسازیم 

تازه بیشتر وقت ها حتی اگه شوهرمم مقصر بود من معذرت خواهی میکردم و حرفای عاشقانه میزدم که خودش از بس محبت میکردم شرمنده میشد و ده برابرش پاسخ مثبت میداد

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘
عزیزم بهش پیام نده منت نکش یک بار اینکارو کن باور کن اگ واقعا بخواد تورو میاد سمتت خودش اگ حرف بدی ز ...

عاره نباید منت یکاریو ک برا رابطه اعی ک خودم توش بودمو انجام دادم میذاشتم پیام عادیم هست نمیتونم پاکش کنم

هیچی بنظرم ی مسکن بخور بخواب بعد فردا بیین چی میشه.نهایت اگ ازش خبری نشد ارومتر که شدی بهش اس بده بگ ...

مرسی از کمکت مهربون دعا کن اوکی شیم اولین  دعوامون بود بعد س سال