2777
2789
عنوان

اعتماد به نفسم اومده پایین🥲

218 بازدید | 30 پست

کف پام صافه زانوم ضربدریه به لطف دوسال مجازیم شونم اینا بدفرم شده هرورزشی میکنم تا دو هفته نهایتا بعد نا امید میشم ادامه نمیدم خیلی اذیت میشم که هرجا باید برم کفی داشته باشم نباشه راه برم برگشتمی خونه پادرد میگیرم دخترای دیگرو میبینم حسودیم میشه بعد حالا پای من شبیه قواصا‌...‌‌

کسی انجام داده نتیجه گرفته؟🥲

همه چی خوبه

منم کف پام تقریبا صافه امااصلا زشت نیس😳

ب نام خدای رنگین کمان .. هرپاییزی رفتنیست..هی خدایا من بهت اعتماد دارم..💚                                  شکرخدا که هرچه طلب کردم ازخدا                                          برمنتهای همت خودکامروان شدم..💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا کف پاشون صافه ولی حس تورو ندارن  شانه هات چجوریه مگه؟ لاغری؟؟ دمبل برا سرشونه بزن درست م ...

وزنم اوکیه ۵۵ قدم ۱۶۵ ولی اونقدام استخون نیستم

اخه من امروز رفتم بیرون حوصله نداشتم کفی بزارم الان دارم از پادرد میمیرم

همه چی خوبه

وزنم اوکیه ۵۵ قدم ۱۶۵ ولی اونقدام استخون نیستم اخه من امروز رفتم بیرون حوصله نداشتم کفی بزارم الان ...

عزیزم شما که میدونی پات درد میگیره خودت باید بفکر خودت باشی 

من هم همیشه میرم بیرون شکم بند میبندم کمرم گرم بمونه وگرنه رگ سیاتیکم میگیره و به لکه میوفتم 

خودمون باید بفکر باشیم 

عزیزم شما که میدونی پات درد میگیره خودت باید بفکر خودت باشی  من هم همیشه میرم بیرون شکم بند می ...

اخه خب واقعا بعضی وقتا سخته اینکه فقط نتونی خیلی کفشارو بپوشی و فقط کتونی.....

خیلی دوس دارم حلش کنم🥲

همه چی خوبه

اینقد دلم گرفته خیلی طول کشید تا روحیه بهتر بشه امیدورام برا شما هم حل بشه 

چن سالشونه؟🥲اگه کوچیک باشن درست میشه بزرگتر که بشه براش سخت تر میشه.....من واقعا اذیت میشم

مرسی❤🥲

همه چی خوبه