2777
2789
عنوان

اعتماد به نفسم اومده پایین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 30 پست
چن سالشونه؟🥲اگه کوچیک باشن درست میشه بزرگتر که بشه براش سخت تر میشه.....من واقعا اذیت میشم مرسی❤🥲

۶سال بخدا دلم اینقد میگیره براش

خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
دکتری نیست کع درست کنه؟؟؟فک کنم ارثیه اره واقعا سخته 

نه بابا ارثی نیست هیشکی تو فامیل و خونواده کف پاش صاف نیس

باورتت میشه یه دکتر رفته بودم به من گفته بود برو تو گوگل اینو بزن ورزش کن😐💔کلیم پول دادن برا ویزیت هرجا رفتم اصلا فایده ای نداشته

همه چی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیدونم چی بگم کف پای صاف دونوع داره فک کنم برای شما انعطاف پذیره ؟

اسمش رو نمیدونم ولی ازونایی هس که به عمل نیازی نداره و با ورزش درست میشه

همه چی خوبه

اسمش رو نمیدونم ولی ازونایی هس که به عمل نیازی نداره و با ورزش درست میشه

عه پس باز خدارو شکر عزیزم پس تا میتونی تلاش کن و ورزش کن بخاطر سلامتیت انشاءالله بزودی خوبه خوب بشی 

از کوچیکی هم درد میکرد پاتون موقع راه رفتن یادتونه؟

نه اصلا تا ده سالگی درد نمیکرد عادی بودم ولی بعدش دیدم گردنم درد میکنه و اینا فک کردم مشکل از گردنم باشه بعد از طرف خود مدرسه بردنمون یه جای خیللییی بد وه ورزشاش اصلا اصولی نبود و کفی نوشت و دمپایی طبی و اینا اخرشم خوب نشد ولی وقتی کفی میزارم خیلی خوبه نزارم انگار راه رفتن سخته

همه چی خوبه

خب ورزش کردی؟؟پیش فیزیوتراپ میرفتی ببینی چی میگه

ورزشاش تا یه ماه اینا انجام دادم ولی میگم چون حس میکردم فایده ای نداره اصلا ادامه نمیدادم هر از گاهیم انگیزه میگیرم از اول شروع میکنم تا یه مدت بعد ول میکنم

همه چی خوبه

فک کنم تاثیر داشته باشه یسری ورزش های خاص به نظرم یادتون بدن انجام بدید شایدم با دستگاههایی که دارن& ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

نه اصلا تا ده سالگی درد نمیکرد عادی بودم ولی بعدش دیدم گردنم درد میکنه و اینا فک کردم مشکل از گردنم ...

یعنی گردن دردت بخاطر پات بوده یا از ورزشای غیر اصولی که میگین؟

یعنی گردن دردت بخاطر پات بوده یا از ورزشای غیر اصولی که میگین؟

نه به خاطر کف پام بوده بعد از گذشت زمان باعث شد که زانوم هم یکم ضربدری شه کف پای صاف باعثش شده.....

همه چی خوبه

2790
2778
2791
2779
2792