ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میبرمش.گفت ببر متخصص مغز و اعصاب که خیالتون راحت راحت باشه ولی تا شنبه که برم سکته میکنم. خودم خیلی ...
انشاا... که طوری نیست به خودت استرس نده. بچه با بچه متفاوته. بچه های تپل معمولا دیرتر حرکت هارو انجام میدن. یه سری حرکات تو هر سن هست که اگه اونارو انجام بده یعنی مشکلی نیست مثلا وقتی بچه رو به کمر میخوابونی پاهاشونو میارن بالا و با دست میگیرن یا تو دهنشون میکنن. اینجوری نمیشه گفت بچه شما تنبله یا کم حرکتی داره. انشاا... دکتر ببری خیالت راحت میشه
عزیزم بچت تنبله چیزیش نیست من سی سالمه تنبلم چه برسه به بچه نه ماهه ببر دکتر ولی صد درصد بگم هیچیش نیست ببین یه چی بذار نزدیکش دستش بهش نرسه چیزی که خیلی دوست داره دو روزه چهار دست و پا راه میره مامان منم تا شش ماهگی پسرم بهم نگفته بود هر روز یکم بهش آب بده طفلی هر روز گریه میکرد منم سنم کم بود هیچی نمیدونستم از بچه داری آخر سر هم همسایمون گفت یکم بهش آب بده تا اروم شه شما هم خودتو نگران نکن به موقع هم دکتر ببر