2777
2789
عنوان

المیرا شریفی مقدم 😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 5971 بازدید | 125 پست
و مچ مانتوهاش😍😍

وای عالی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دایرکت بهش بده سایزاتون بهم میخوره ؟😂

میدم 😂خیاط سایزم بشه

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

اخه مانتوهای کارشده میپوشه اینا گروننمن عاشق این مانتوها هستم

اکثر عباهاش و مانتوهاش و اون یکی مجریه هستا عصرا میذاره ،از مامان بگو فکرکنم

از ی پیج اینستا میخرن .کاراش خیلی شیکه

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

روسری با مانتو فرق دارهمانتو چند میلیونه هرکدومش .همه ام کارشده

هیچ فرقی نداره،روسریا هم خیلی گرونن

حالا اون موقع فقط درمورد روسری گفت ،قطعا واسه مانتو و ساق دست هم همینن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
باور کنید همه ی لباس ها برای خودمه.

🤣🤣🤣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟