mmiinnaaj مدیر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 82 عنوان چاق نمیشم | مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 99 پست سلام دوستان من ۲۴سالمه یه زایمان داشتم.لاغرم یه هفتست رژیم چاقی گرفتم اما فقط شکم و پهلوم میاد جلو..رژیمم ام سالمه فقط غذام بیشتر کردم و میان وعده سیب زمینی آب پز و آجیل و شیر گاو و...این جور چیزا..عادیه اول شکم بیاد جلو؟😕قدم ۱۶۶ وزن ۵۷ 1401/10/06 | 17:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باوفاااا عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 4566 یس😎شایدم تقصیر شوهرمه.هیچوقت تاییدم نمیکنه حالا من شوهرم خیلی باعث اعتماد به نفسم شد انقد که تعریف کرد اون موهایی که با رفتنت سفید شدو رنگ کردم ، دیگه نیا : )
باوفاااا عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 4566 منم نه که ناراحت نباشم آنقدر دغدغه دارم که به لاغریم فکر نکنم مردم آنقدر بی دغدغه که و ... اره واقعا چاقی و لاغری آخرین دغدغه آدمه اون موهایی که با رفتنت سفید شدو رنگ کردم ، دیگه نیا : )
باوفاااا عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 4566 من ۴۶ کیلو بودم ولی ی ماهه رفتم دکتر تغذیه و چن روز دیگه باید دوباره برم و واقعا اشتهام خوب شده و وز ... خداردشکر عزیزم پس همینطور ادامه بده به وزن ایده آلت برسی اون موهایی که با رفتنت سفید شدو رنگ کردم ، دیگه نیا : )
مهربانممم عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 18621 چاقیت راضی کننده بود برای خودت؟یا شکم و پهلو فقط؟ از همه جا چاق شدم من هیکلم قشنگ بود با خوردن خرابش کردم آبی به رنگ احساس من💙
مهربانممم عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 18621 کلا بدنت یه دست چاق شد .من حاضرم رون و باسن و کمی بازوهام تپل بشه اما شکم ام داشته باشم یکم 🥴 اره همه جام چاق شد... وقتی وزن بگیری به همه جای بدنت نفوذ میکنه دیگه... الانم درگیر کاهش وزنم آبی به رنگ احساس من💙
mmiinnaaj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 82 اره همه جام چاق شد... وقتی وزن بگیری به همه جای بدنت نفوذ میکنه دیگه... الانم درگیر کاهش وزنم اها پس از دستت در رفت هدفت صرفا چاقی نبوده..اخه من هدفم چاقیه لامص.ب فقط شکم داره میاد جلو😑
mmiinnaaj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 82 از همه جا چاق شدم من هیکلم قشنگ بود با خوردن خرابش کردم چه حیف
mmiinnaaj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 82 حالا من شوهرم خیلی باعث اعتماد به نفسم شد انقد که تعریف کرد 🥴اینم شانس مایه..بد هسکلمو نمیگه اما تعریفش ام نمیکنه..مثلا هربار که میگم میخوام چاق کنم چیزی نمیکنه،نمیگه نه بابا خوبی هیکلت خوبه من راضی ام😂
mmiinnaaj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 82 زیاد نه ، حالا شاید بعدا اینجور بشم ولی الان چون خیلی لاغرم متوجه شدم همه ی اعضای بدنم داره حجیم میش ... بازم بگو تروخدا امیدوار شدم اصلا..
mmiinnaaj مدیر استارتر عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 82 زیاد نه ، حالا شاید بعدا اینجور بشم ولی الان چون خیلی لاغرم متوجه شدم همه ی اعضای بدنم داره حجیم میش ... البته شکم من شاید به خاطر زایمان ام باشه نمیدونم