2777
2789
عنوان

چاق نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 99 پست
اخه بعضی چیز ها دست خود آدم نیس  منم لاغرم اول ها خیلی خجالت میکشیدم ولی الان انقد اعتماد به ن ...

من ۴۶ کیلو بودم ولی ی ماهه رفتم دکتر تغذیه و چن روز دیگه باید دوباره برم و واقعا اشتهام خوب شده و وزن گرفتم بخدا اینقد حالم خوب شده ک نگو وگرنه قبلا از بس لاغر بودم افسردگی گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی کمبود وزن داری؟ میدونم خیلی سخته...  استعداد چاقی باید تو ذاتت باشه مثلا من خودم با خورد ...

کلا بدنت یه دست چاق شد .من حاضرم رون و باسن و کمی بازوهام تپل بشه اما شکم ام داشته باشم یکم 🥴

چی خوردی به مام بگو

بعد من خیلی وضعم داغون بود فک کن ۴۶ کیلو بودم و حتی سینه م خیلی کوچیک بود باسنم هم همینطور ؛ بعد دکتره گفت چربی بدن ی فرد نرمال باید ۳۵ باشه ولی تو ۲۳ هس بعد بهم گفت اگه چربی بدنت برسه ۱۷ دیگه حتی پریودت قطع میشه و شاید سالی یک یا دوبار پریود شی بعد گفت واقعا اینکه چربی بدنت کمه خوب نیس چون هم سوخت و ساز مغزت میاد پایین و خوب درس و اینا متوجه نمیشی و هم اینکه باعث نامنظمی پریودت میشه گفت چون بافت رحم چربی هم داره و اینکه گفت پوستت زود چروک هم میشه ، گفت باید حتما برای وزنت تلاش کنی و وزنت رو بالا ببری با برنامه غذایی...

بخدا قبلا باید ی مطلب رو چن بار میخوندم ولی الان برمرور دارم میببنم یادگیریم بهتر شده ؛ تازه دکتر گفت اگه چربی بدنت نرمال بشه پریودت هم منظم میشه و سینه و باسنت هم بزرگ میشه چون سینه بافت چربیه...

من خودم واقعا خیلی راضیم حالا ۱۰ م نوبت مجدد دارم برم ببینم چقد تغییر کردم ولی دارم تلاش خودم رو میکنم خودمو ب ۶۰ کیلو برسونم و مطمئنم میتونم💪💪