2777
2789
عنوان

سوزش بخیه زایمان طبیعی کمک 😔😔

27685 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها امروز ده روزه زایمان کردم فردا وقت دکتر دارم اینقدر بخیه هام میسوزه که میترسم برم دستشویی مث رو زخمی الکل بزنی برای زد عفونی کردن در این حد سوزش دارم و اینکه با اینکه ده روزه زایمان کردم خونریزیم هم کمتر نشده خیلی زیاده اینا طبیعیه ممنون میشم جواب بدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زایمانم بخیه نداشتم نمیدونم اما خونریزی تا یه هفته نهایت ده روز زیاد باشه طبیعیه بعد اون نه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بعد از دستشویی با باد سشوار خشک میکنی؟

منم دقیقا همینطوری بودم وااای که چقدر میسوخت

فکر میکردم بخیه ها باز شده آینه بگیر ببین دقیق

ولی من خونریزی ام از روز ۸ کم شد 

نوار رو زود به زود عوض کن و بزار هوا بخوره رطوبتی نباید باشه

آییییی خدا چقدر سخته  منم مثل تو بودم  بالا پایین می‌پریدم  از درد و سوزش  بخ ...

باور کن سزارین هم سختی خودسو داره من تجربه ی دوتاشو دارم.البته زایمان طبیعی بدون بخیه بودم درسته اونم سخت بود اما واقعا نسبت به سزارینم دردش یک به هزار بود

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
من لرز میکنم یکی میگه بخیه طبیعی خودم زجررررر کشیده ام بمیرم برات خیلی بده. هیچی نپوش دامن بپوش خش ...

منم زجر کشیده ام 

خدایی بدم میاد از خودم که چرا نرفتم سزارین

ببین گلم خوب مراقبت کن از خودت . من سر پا معذرت می خواهم دستشویی می کردم . اصلا توالت فرنگی(عفونت میاره) و معمولی (بخیه ت باز میشه ) استفاده نکن. هر دفعه میری دستشویی یه آفتابه تمیز با آب ولرم و یکم بتادین در حدی که رنگ ش مثل چای کم رنگ بشه بریز بعد یه آفتابه هم فقط آب ولرم ببر . با دستمال توالت تمیز . اول با آب بتادین دار بشور از جلو به عقب .معذرت می خواهم کامل توضیح میدم چون نگرانم عفونت نکنی. بعد با آب خالی به هیچ عنوان سرد نباشه . بعد خودت و کامل خشک کن. نوار بهداشتی تم هر دفعه میری دستشویی چه کثیف باشه چه تمیز عوض کن. اینجوری خوب جوش می خوره و دیگه برآمدگی و اینا و زشت نمیشه . هم کامل جوش می خوره و گشاد نمیشی هم مهم تر از همه عفونت نمی گیری.