2777
2789
عنوان

سوزش بخیه زایمان طبیعی کمک 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 27774 بازدید | 53 پست
بچه اولت بود ؟ چند کیلو بود  من بچم ۴ کیلو بود  ولی بیرونی کلا بخیه خوردم

بچه اولن بود ۳کیلو

نه خیر ندیده ها کیسه ابم پاره شد ساعت یازده شب گفتن برو بخواب تا فردا دکترت بیاد گفتم الان بگین بیاد  بچم می مونه تو خشکی امپول فشار بزنین برام 

نهههههه خانوم کلی آب اون تو هست هیچی نمیشه تا فردااااش ساعت۳دست ب من نزدن دکتر تشریف اوارد گفت بچه مونده تو خشکی گیر کرده تو کانال زایمان سریع سه تا امپول فشار بزنین درداش شروع شه تا بچه خفه نشده

خلاصه ۹شب زاییدم ۶ساعت درد

اخرم تیکه و پاره ام کردن

بچه اولن بود ۳کیلو نه خیر ندیده ها کیسه ابم پاره شد ساعت یازده شب گفتن برو بخواب تا فردا دکترت بیاد ...

خدا لعنتشون کنه

منم بچم ۴ کیلو شده بود پی پی کرده بود 

ولی ۱۲ ساعت موندم تا دنیا بیاد 

شانس آوردم پی پیشو نخورده بود 

من‌ خیلی پشیمونم که چرا سزارین نکردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنتشون کنه منم بچم ۴ کیلو شده بود پی پی کرده بود  ولی ۱۲ ساعت موندم تا دنیا بیاد  ...

واقعا هیچ وقت حلالشون نمیکنن نمیدونی سه ماه تمام چ وضعی داشتم افسردگی شدیییید روانی شده بودم 

واقعا هیچ وقت حلالشون نمیکنن نمیدونی سه ماه تمام چ وضعی داشتم افسردگی شدیییید روانی شده بودم 

درکت میکنم عزیزم 

منم هر روز کارم گریه بود 

درد زایمان به کنار 

۱۰۰ بار معاینه کردنشون با ناخن وسط اون همه درد واقعا مرگه 

فک میکنم ۲۰تا بخیه خوردم چون پارگی دهانه رحم داشتم 

وای خدا صبرت بده 🥲

من فقط ۷ تا داشتم با یه مسکن اروم میشد

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
بچه اولن بود ۳کیلو نه خیر ندیده ها کیسه ابم پاره شد ساعت یازده شب گفتن برو بخواب تا فردا دکترت بیاد ...

خدا چیکارشون نکنه خیلی بی انصافن 🥲

منم نزدیک بود تا صبح نگه دارن خداروشکر خودم دردام شروع شد و زاییدم

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
حس که میکنم گوشت از هم باز شده ولی به خدا خودمم تشخیص نمیدم اما از شدت سوزش دندون هامو که رو هم فشار ...

من تا ۲۰ روزگیم حتی یدونه بخیه مم نیفتاده بود. به قدری سوزش داشتم میپیچیدم به خودم یک روز دز میونم میخابیدم زن داداشم چکم میکرد خخخ از پاره شدنش فوبیا داشتم خودم میگفتم بیا ببین

[QUOTE=265741165]بعد سه ماه درست شد  تازه بعد از اون رفتم زیبایی عمل کردم جر واجرم کرده بودن[/Q ...

این بیمارستانای دولتی نرو برو پیش یه دکتر خوب تو خصوصی ببین اگ باز شده بگو بدوزن برات باز واقعا سخته با وجود بچه و خونریزی 

چطوری میشه که بخیه نمیخوری. بعد ببخشید میپرسم گشاد نمیشه

من هیچکاری نکردم بچمم ۳۲۰۰گرم بود  چرا یکم گشاد میشه مثله روز اول ک نمیشه ولی اوقدر گشاد نمیشع ک بترسی خیلی تغییر کنه 

اولی بخیه خوردم دو سال گذشته یادم نمیاد درد داشتم یا نه ولی دومی بخیه نخوردم خداروشکر۵۰ روزه زایمان ...

عزیزم‌ زایمان اولت راحتتر بود یا دوم؟من ۳ هفته دیگه باید برم برای زایمان دوم خیلی استرس دارم 

اولی چقد درد کشیدی؟دومی چقدر؟

😆😆😆
من هیچکاری نکردم بچمم ۳۲۰۰گرم بود  چرا یکم گشاد میشه مثله روز اول ک نمیشه ولی اوقدر گشاد نمیشع ...

من زایمان اولو بخیه خوردم داخلی رو نمیدونم ولی بیرونی فک کنم ده تایی بود. یعنی بشه دومی رو جوری زایمان کرد بخیه نخوریم