2777
2789
عنوان

سوزش بخیه زایمان طبیعی کمک 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 27774 بازدید | 53 پست
عزیزم‌ زایمان اولت راحتتر بود یا دوم؟من ۳ هفته دیگه باید برم برای زایمان دوم خیلی استرس دارم  ...

زایمان اولم یک کوچولو راحتر بود چون برشم دادن بچه زودتر کلش اومد بیرون وزنشم کم بود ۲۵۰۰ اولی از ساعت ۵ صبح دردای شدیدم شروع شد و ساعت ۱ بعداز ظهر دنیا اومد دومی هم وقت بیرون اومدن زور زیاد دم یکم سختربود واز ساعت ۸ شب درد شدید داشتم ساعت ۱ شب دنیا اومد جالبیش اینجاس دوتاشون ساعت دنیا اومدن و دوتاشون ۱۲ آبانه

من زایمان اولو بخیه خوردم داخلی رو نمیدونم ولی بیرونی فک کنم ده تایی بود. یعنی بشه دومی رو جوری زایم ...

اگه بخیه نخوری بخدا انگار پریودی دیگه فک نمیکنی زایمان کردی خیلی خیلی راحته آدم حال میکنع بخدا خیلی راحت میتونی ب بچت برسی بدون هیچ گونه دردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بخیه نخوری بخدا انگار پریودی دیگه فک نمیکنی زایمان کردی خیلی خیلی راحته آدم حال میکنع بخدا خیلی ...

من‌ دخترمو هرچی زور میزدم بیرون نیامد. باورت میشه از ساعت ۲تا ۶ فول بودم . زوز میزدم میکفتن اشتباه زور میزنی. اخرشم با وکیوم بیرون امد. میترسم بعدیشم همینطور بشم. دکترم گفت هم ماهیچه هات سفته هم بند ناف دو دور دور گردنش بود نتونستی بیاری

بخیه هام پدرمو در اورد

دستگاه وکیوم مثانه مو تحریک کرده بود خالی نمیشد قشنگ نیم ساعت تو دست شویی بودم تا خالی بشه وگرنه پر‌پر‌میموند

خلاصه چند وقت طول کشید مثانم بیاد سرجاش

خیلی بد بود

زایمان اولم یک کوچولو راحتر بود چون برشم دادن بچه زودتر کلش اومد بیرون وزنشم کم بود ۲۵۰۰ اولی از ساع ...

خداحفظشون کنه عزیزم 

بخیه نداشته باشی راحت بعدش میتونی بشینی‌؟یا رابطه داشته باشی

😆😆😆
خداحفظشون کنه عزیزم  بخیه نداشته باشی راحت بعدش میتونی بشینی‌؟یا رابطه داشته باشی

اره قشنگ راحت میتونی بشینی بخدا باور کن من کلا هنگ بودم میگفتم اگه همع بچهامو اینطوری بیارم ۱۰تا میارم تخت کناریم بخیه خورده بود من راحت نشستم بچمو شیر دادم میگفت مگه درد نداری رو بخیه هات میشینی 

اره قشنگ راحت میتونی بشینی بخدا باور کن من کلا هنگ بودم میگفتم اگه همع بچهامو اینطوری بیارم ۱۰تا میا ...

چقدر خوبه من زایمان دوممه چند هفته دیگه به شدت میترسم

شما ورزش یا کار خاصی انجام دادین؟

😆😆😆
بچه اولن بود ۳کیلو نه خیر ندیده ها کیسه ابم پاره شد ساعت یازده شب گفتن برو بخواب تا فردا دکترت بیاد ...

چه جالب. منم دقیقا پنج روز پیش ساعت ده و خورده ای کیسه آبم پاره شد، ولی مثل شما بهم نگفتم برو، اتفاقا گفتن چون کیسه آب پاره شده باید هرچه زودتر زایمان کنی، ساعت دوازده و نیم که بستری شدم، آمپول فشار زدن و ساعت دو و چهل دقیقه زایمان کردم. بچه م هم 3,100