2777
2789

من خانه دارم. و خیلی هم لذت میبردم به خونه و زندگیم و بچهام میرسیدم باشگاه میرفتم با دوستام میرفتیم بیرون یا دورهمی خونه همدیگه کل روز به امید اینکه شب بشه و شوهرم بیاد خونه و باهاش وقت بگذرونم میگذشت چون خانوادم کلا دورن ازم و من شهر دیگه ای هستم که هیچ کسو ندارم ...اخ خدا چقد خوش بودم شوهرمم خوب بود اخلاقش هم مالی درامدش خوب بود و هیچ کم وکسری نداشتم. یهو تو اوج خوشی خیانت هاش رو شد ...من دیوونه شدم ولی بخاطر زندگیم بخشیدم ...دوباره تکرار شد ...اونم بدترین نوع خیانت با زنای پولی ....

اصلا باورم نمیشد اصلااااا نمیشناختمش ازش بدم اومد رفتم برای طلاق که مامانم اونجا ذات خودشو نشون داد و گف خونه ما جایی نداری ما خودمون هزارتا مشکل داریم. منم برگشتم و دارم زندگی میکنم. زندگی که چه عرض کنم ..کاری بهش ندارم اصلا نه حرفی نه چیزی طلاق عاطفی ..

دوساله الان ولی من بشدت افسرده و داغون شدم کلا زندگیم بهم ریخته نمیتونم تو خونه بمونم انگار در ودیوار خونه میخواد منو بخوره هزار جور فکر و خیال میکنم دارم روانی میشم. دلم میخواد بزنم بیرون تو خونه نمونم ولی حوصله تفریح ندارم دلم میخواد برم سرکار که خسته شم و شب که میام خونه درجا بخوابم و فکرای چرت و پرت نکنم. بنظرتون چیکار کنم ؟؟ توروخدا راهنمایی کنیین 💔

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

سلام عزیزم خوبی

من قبلا تاپیکاتون رو کاملا خونده بودم

اگر واقعا دلت تغییر میخواد که بیا پیوی

کمکت میکنم

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی اینه دیگه خوشی و ناخوشی داره باید بلند بشی

میدونم

ولی الان من چجوری برم سرکار ؟ اصلا چه کاری ؟ بلد نیستم

منم دقیقا همینطور بودم چقدر خودمو خوشبخت میدیدم

دیگه آدم قبلی نشدم خیلی بی انگیزه ام

انگار زنده نیستم شدم مرده متحرک

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

به خودت بیا فکر کن اصلا شوهرت وجود نداره غذا بپز بیرون برود خونه رو تمیز کن لباس بخر

فایده نداره ..

شاید اگه هرروز جلو چشام نبود فراموش میشد

منم دقیقا همینطور بودم چقدر خودمو خوشبخت میدیدمدیگه آدم قبلی نشدم خیلی بی انگیزه امانگار زنده نیستم ...

منم.

نمیدونم خدا چرا یه چیزی میده بعد میگیره ...

منم. نمیدونم خدا چرا یه چیزی میده بعد میگیره ...

من دائم به این فکر میکنم چی برای همسرم کم گذاشته بودم💔

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

سلام عزیزم خوبیمن قبلا تاپیکاتون رو کاملا خونده بودماگر واقعا دلت تغییر میخواد که بیا پیویکمکت میکنم

همینجا کمک کن خب.

اون قسمت که گفتی مادرم ذات خودش رو نشون داد ...

مادر منم همینطور

و این قسمتش برا منم خیلی خیلی تلخ بود

عزیزم امیدت به خدا باشه

امیدوارم شوهرت سر عقل بیاد دست برداره از این کاراش

اینجا رو بی خیال الان میان میگن مستقل شو و ...

درک نمیکنن شرایط آدم رو ...در صمن هر کی باشه افسرده میشه توقع چی داشتی از خودت؟؟