2777
2789
عنوان

چالش لاغری تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 6979 بازدید | 274 پست
والا من خودمم سختم بودم کالری رو تا 1700 برسونم، ولی فیسبوک با خانمی که گروه داشت و در زمینه این رژیم کلی مطالعه کرده بود میفت حتما بین 1700 تا 2000 باید باشه، روزای فستینگ رو میشه اصلا هیچی نخورد
روژان چقدر طول کشید اون همه وزنی که کم کردی؟ورزشم میکردی؟
فرحان یا ترانه ی مامان دوست دارم وقتی وارد زندگیمون بشی که منو پدرت بی صبرانه منتظر اومدنت باشیم،خداجونم مواظب نی نی آیندمون باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و سی دی ورزشی اگه داشته باشین خلی خوبه، من خودم تی 25 رو دارم/ محششششره ، یه سرچ کنید در موردش تا ببینید چی میگم، کلی قبلا برنامه های ورزشی و ایروبیک امتحان کرده بودم ولی این یه چیز دیگه س، فقط روی نیم ساعت ورزشه با تاثیر عالی
نه مشکل خوردن ندارم ،،همه چیزمیتونم بخورم پسرم۱۰ماهشه،،،خیلی ازتاپیکهای اینجارودرموردحلقه خوندم ولی میترسم جای سزارینم دردبگیره باحلقه یامشکلی واسه شکمم ایجادبشه
نینو جان، خود من دوران شیردهی رژیم رو شروع کردم، چون پسرم شیرخشک هم میخورد، دو ماه ونیم اول، بدون رژیم و فقط با ورزش 9 کیلو کم کردم، البته اون موقع 75 بودم، قبل ار عید پارسال
من اصلا کالری شماری بلد نیستم اما دوس دارم تا عید 5 کیلو کم کنم
چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما اینکه انسان توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است... معجزه ای دلنشین... "هاروکی موراکامی"