سلام . من سابقه کم کردن 33 کیلو وزن رو دارم، یعنی از 92 رسیدم به 59، ولی شل شدم، دوباره شدم 64،رژیمی که من داشتم اصلا سخت نبود. اگه پایه این تا با هم شروع کنیم، تا عید کلی میشه وزن کم کرد، بصورت جمعی راحت تره و میشه به همدیگه انگیزه بدیم.
دوستان اگه کسی سی دی رو خواست هم میتونم خودم براشون بفرستم، هم میتونم شماره بدم که تهیه کنید
.
.
.
با هم شروع می کنیم
وزن نهایی ............ وزن شروع ........... قد ............. اسم
.................. 64 ............ 165 .................... روژان
............... 78 .................. 164 ..................... nino
................. 92 ...............160 .............. آلما خانمی
..................76/5 ................ 163 ................. nikitam
.....................76....................170.....................ترنم
.................. 63........................؟.......................آیسون
.................80.........................167....................لنا
...................65..........................155.....................trsh
..........................58.......................155........................nafis
................................70.......................164.................باران
. ...........................64....................164.................... لیلی
.........................66..................167...............بانوی خوش اقبال
......................62.......................160.......................nani
............................78.....................164.....................الهه
والا من خودمم سختم بودم کالری رو تا 1700 برسونم، ولی فیسبوک با خانمی که گروه داشت و در زمینه این رژیم کلی مطالعه کرده بود میفت حتما بین 1700 تا 2000 باید باشه، روزای فستینگ رو میشه اصلا هیچی نخورد
و سی دی ورزشی اگه داشته باشین خلی خوبه، من خودم تی 25 رو دارم/ محششششره ، یه سرچ کنید در موردش تا ببینید چی میگم، کلی قبلا برنامه های ورزشی و ایروبیک امتحان کرده بودم ولی این یه چیز دیگه س، فقط روی نیم ساعت ورزشه با تاثیر عالی
نینو جان، خود من دوران شیردهی رژیم رو شروع کردم، چون پسرم شیرخشک هم میخورد، دو ماه ونیم اول، بدون رژیم و فقط با ورزش 9 کیلو کم کردم، البته اون موقع 75 بودم، قبل ار عید پارسال