2777
2789
عنوان

چالش لاغری تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 6979 بازدید | 274 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

78 که تپل محسوب نمیشه، خخخخ، نسبت به خودم میگم که 92 بودم، خود من حلقه تن زیب دارم، از بزرگاش، چون سنگینه کار باهاش راحت تره، چند باری میفته بعد عادت می کنی، هفته اول هم ممکنه کبود بشین ولی اونم درست میشه
روژان جان راستش تنبلیم میشه برای کالری شماری ترجیح میدم همینجوری غذامو کم کنم و لاغز بشم تا اینکه بخوام بشمرم و هی استرس وارد کنم به خودم
چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما اینکه انسان توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است... معجزه ای دلنشین... "هاروکی موراکامی"
شیرینم عین خودمی پس، منم فکر رژیم اعصابم رو به هم میریزه، ولی خوبی رژیم پنج به دو اینه که از هیچی محروم نمیشه، خودم روزای فستینگ معمولا تا بعد از ظهر چیزی نمیخورم، عصر ه گرسنه میشم با سیب زمینی و تخم مرغ و نون سیر میشم، روزای ازاد هم فقط حواسم به خوردنم هست، البته یه مدت دقیق کالری شماری میکردم که خیلی نتیجه گرفتم
روژان جان شما یبار دیگه هم تاپیک لاغری زده بودی درسته؟؟ همون که اواسطش باردار شدی
چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما اینکه انسان توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است... معجزه ای دلنشین... "هاروکی موراکامی"