2777
2789
عنوان

دیشب خواهر شوهر م خونه مادر شوهرم چیزی گفت تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 108 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر قبلا بود میگفتم چه کار مسخره ای؛ولی دیشب هم که دلار گرون شد با اینکه ۴۰ کیلو برنج داشتیم؛شوهرم با یه عالمه؛برنج و روغن و شوینده و حبوبات و رب اومد خونه گفت روزهای خوبی نیست این روزها.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
من حس میکنم اینجور آدم ها پول زیادی دارند نمیدونن چیکارش کننالبته شوخی بود ناراحت نشید

پول زیاد کجا بود خواهر😂

کاش اینطور ک شما میگید بود

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

اونا دوتا ما هم دوتا خب خالص قسط بدیم ۱۹ میشه خرج سرویس و فست مدرسه هم هست

شک نکن قسطی میخرن ولی بهت نمیگه دی جی پی چهار قسطه هست سه هیچ سه قسطه هست تارا هم دو قسطه نفری ده تومان میشه بیست تومن این خورده ریزه ها مثل شامپو صابون مایع دست مایع لباسشویی مایع ظرفشویی میشه یکساله خرید

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
خب ۱۹تچمن چطور مدیریت کنم خرج سرویس شهریه مدرسه آب برق گاز برنج روغن گوشت میوه و

خیلی قشنگ و با سیاست اگر بگم ما چقدر حقوق و قسط داریم میدونم باور نمیکنید. شوهرم ۱۸ تومان میگیره ما نزدیک ۱۱ قسط داریم

اتفاقا کار خوب رو خواهرشوهرت میکنه که برای یکسال به اندازه کنار گذاشته، بخاطر اینکه هر روز قیمتها بالا میره، بعد هم مطمئن باش همه رو یکباره نگرفته کم کم کنار گذاشته دستش اومده برای یکسال کافیه، شوهرم مهر ماه از همکارش برنج خرید ۲۵۰ تومن دو هفته پیش گفت میخوام دوباره سفارش بدم که اونم گفته ۳۲۰ تومن خدایش توی یکی دو ماه ۷۰ تومن روی هر کیلو افزایش قیمت یا چیزهای دیگه هم همینطور

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 

منم سالانه میخرم معمولا فروردین میریم شمال اونجا برنج و چای میخرم و تو رفاه شهرمونم حبوبات و ماکارونی و ورمیشل و جو و رشته آشی و ... کلا اینها و امثالش را برای یکسالم میخرم تو بطریهای جنس شیشه نوشابه میریزم روش یک دونه برگ بو میذارم که حشره نزنه و تخم مرغ و ماست و ... را هر وقت تمام بشه میخرم.

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خیلی قشنگ و با سیاست اگر بگم ما چقدر حقوق و قسط داریم میدونم باور نمیکنید. شوهرم ۱۸ تومان میگیره ما ...

من شوهرم نوزده میگیره چهار تومن کرایه خونه پنج میلیون قسط میمونه ده تومن با دو تا بچه سر میکنیم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
نه چه بنی شوهر هامون همکار هستن

بستگی داره اون کارمند چه ارگانی باشه لشگری یا گشوری

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم همه چیو زیاد میخرم

عقلانیش اینه تو این روزگار که ثانیه ای همه چی بالامیره

مثلا من مایع ظرفشویی یه دفه یه کارتن میخرم برا یه سال

الان مایع ظرفشویی تاژ ۴ لیتری که ۱۴۵ بوده رو تا اخر سال دارم

گمونم الان ۴۰۰ شده

حبوبات هم سالانه

مگر لبنیات و میوه باشه که هفتگی میخرم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری