2777
2789
عنوان

چالش لاغری تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 6979 بازدید | 274 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاااالیه این رژیم، اصلا سخت نیس، دو روز در هفته تا پونصد کالری مجازیم برای خوردن، و پنج روز از 1700 تا 2000، فاصله دو روز که پونصد کالریه، یا به اصطلاح فستینگه، باید دو روز باشه، مثلا شنبه-سه شنبه، یکشنبه-چهارشنبه، دوشنبه-پنجشنبه، ...خود من با شنبه-سه شنبه راحت ترم
من با این رژیم 5 کیلو کم کردم تو شهریور ولی روزهای ازاد رو نهایت تا 1200 می خوردم بین 900 تا 1200
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش
6-7 کیلو کم کردن که خیلی راحته من قدم 165 الان سر کارم ، برم خونه یه عکس از قبل و بعد خودم میزارم تا تغییر رو ببینید، هر چند الان با چاق شدم، من زمان بارداری بیست کیلو اضافه کردم، و شدم 92، ولی بعد که کم کردم شکمم صاف شده بود، چه حیف شد خرابش کردم :"(
گیلی من تو اینترنت سرچ می کنم برنامه خاصی ندارم
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور                                          زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا عرش
اگه شماها پایه باشین تاپیک رو فعال میزاریم، بخاطر این میگن 1700 کالری کمتر نخورین، که اگه بدن به رژیم عادت کردن و به اصطلاح استوپ شد، بشه کالری رو پایین اوردم، مثلا ماهی صد کالریش رو کم کنیم تا بدن هم عادت نکنه. برا کالری شماری هم به همدبگه کمک میکنیم، هم ار نت میشه کالری رو حساب کردف هم کرفس
رژان من خیلی جاها خوندم که روزهای آزاد کالریتون باید وزنتون *22 باشه مثلا من که 62 کیلوام : 62*22=1364 تا نهایتشه
من 68کیلوبودم1سال پیش که همین موقع عروسی کردم الان شدم 94قدم 175ااگه قدم کوتاه بود الان مثل خرس بودمولی خب میخوام تو1سال کم کنم وزنموآروم آروم که هم پوستم خراب نشه هم دوباره برنگرده
فرحان یا ترانه ی مامان دوست دارم وقتی وارد زندگیمون بشی که منو پدرت بی صبرانه منتظر اومدنت باشیم،خداجونم مواظب نی نی آیندمون باش