سلام . من سابقه کم کردن 33 کیلو وزن رو دارم، یعنی از 92 رسیدم به 59، ولی شل شدم، دوباره شدم 64،رژیمی که من داشتم اصلا سخت نبود. اگه پایه این تا با هم شروع کنیم، تا عید کلی میشه وزن کم کرد، بصورت جمعی راحت تره و میشه به همدیگه انگیزه بدیم.
دوستان اگه کسی سی دی رو خواست هم میتونم خودم براشون بفرستم، هم میتونم شماره بدم که تهیه کنید
.
.
.
با هم شروع می کنیم
وزن نهایی ............ وزن شروع ........... قد ............. اسم
.................. 64 ............ 165 .................... روژان
............... 78 .................. 164 ..................... nino
................. 92 ...............160 .............. آلما خانمی
..................76/5 ................ 163 ................. nikitam
.....................76....................170.....................ترنم
.................. 63........................؟.......................آیسون
.................80.........................167....................لنا
...................65..........................155.....................trsh
..........................58.......................155........................nafis
................................70.......................164.................باران
. ...........................64....................164.................... لیلی
.........................66..................167...............بانوی خوش اقبال
......................62.......................160.......................nani
............................78.....................164.....................الهه
عاااالیه این رژیم، اصلا سخت نیس، دو روز در هفته تا پونصد کالری مجازیم برای خوردن، و پنج روز از 1700 تا 2000، فاصله دو روز که پونصد کالریه، یا به اصطلاح فستینگه، باید دو روز باشه، مثلا شنبه-سه شنبه، یکشنبه-چهارشنبه، دوشنبه-پنجشنبه، ...خود من با شنبه-سه شنبه راحت ترم
6-7 کیلو کم کردن که خیلی راحته من قدم 165 الان سر کارم ، برم خونه یه عکس از قبل و بعد خودم میزارم تا تغییر رو ببینید، هر چند الان با چاق شدم، من زمان بارداری بیست کیلو اضافه کردم، و شدم 92، ولی بعد که کم کردم شکمم صاف شده بود، چه حیف شد خرابش کردم :"(
اگه شماها پایه باشین تاپیک رو فعال میزاریم، بخاطر این میگن 1700 کالری کمتر نخورین، که اگه بدن به رژیم عادت کردن و به اصطلاح استوپ شد، بشه کالری رو پایین اوردم، مثلا ماهی صد کالریش رو کم کنیم تا بدن هم عادت نکنه. برا کالری شماری هم به همدبگه کمک میکنیم، هم ار نت میشه کالری رو حساب کردف هم کرفس
من 68کیلوبودم1سال پیش که همین موقع عروسی کردم الان شدم 94قدم 175ااگه قدم کوتاه بود الان مثل خرس بودمولی خب میخوام تو1سال کم کنم وزنموآروم آروم که هم پوستم خراب نشه هم دوباره برنگرده
فرحان یا ترانه ی مامان دوست دارم وقتی وارد زندگیمون بشی که منو پدرت بی صبرانه منتظر اومدنت باشیم،خداجونم مواظب نی نی آیندمون باش