متاسفانه بخاطر بیماری ایی ک دارم نفخ شکمم از واژن میزنه بیرون ؛ مثل یه بادکنک میمونه ک دو تا سوراخ داشته باشه همزمان از دوتاش باد میزنه جلوی یکیو بگیری از اون یکی باد میزنه!!! تازه ۱۰ روزه اینجوری شدم بخاطر قصور پزشکی جراح زنان... امروز نمیوونم بوشو حس کرد یا نه ولی ازم باد خیلی کثیف و بوی بد زد بیرون..بنظرتون اگ حس کرده باشه ازم چندشش میشه؟ همچین تجربه ای دارن؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سرزنشش نکن خب شاید با تاپیک زدن اروم میشه ازاری به کسی نمیرسونه که !!
عزیزم داره خودش رو اذیت میکنه،،،با توضیح عمق بیماری ،هر شب یه عده باز اولین باره میبینن سوال های تکراری میکنن ،مسخره میکنن،،،خب اذیت میشه ،،،من چون هر شب در جریان تاپیکاش هستم میگم
من همیشه فکر میکردم به علت اتصال روده به مقعد که باد و مدفوع خارج میشه و اگر متصل نباشه مثل کسانی که سرطان روده دارن و کیسه میزارن و روده اشون تو کیشه تخلیه میشه میزارن هر جا سر روده رها باشه باد و مدفوع خارج میشه نمیدونستم پاره باشه از واژن خارج میشه !!
کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉