2777
2789
عنوان

امروز پیش نامزدم باد دادم ( نفخ )

| مشاهده متن کامل بحث + 40738 بازدید | 121 پست

وااااي من هنوز از اين موضوع تو شوكم از ذهنم نرفته بود بيرون كه دوباره تاپيك زدي😰

باز خوبه اطلاعات دادي خيليا نميدونستن همچين بيماري يا بهتر بگم عوارض زايماني وجود داره اصلا

هرموقع احساس نفخ كردي زودي بدو برو سمت دستشويي

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول تاپیک اسکرین شات گذاشتم اسم بیماری رو سرچ کنی میاد

اوهوم دیدم تمام معادلات و تصورم از روده مقعد و واژن بهم ریخت 😣😣

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
سرزنشش نکن خب شاید با تاپیک زدن اروم میشه ازاری به کسی نمیرسونه که !!

عزیزم‌ داره خودش رو اذیت می‌کنه،،،با توضیح عمق بیماری ،هر شب یه عده باز اولین باره میبینن سوال های تکراری می‌کنن ،مسخره میکنن،،،خب اذیت میشه ،،،من چون هر شب در جریان تاپیکاش هستم میگم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
وااااي من هنوز از اين موضوع تو شوكم از ذهنم نرفته بود بيرون كه دوباره تاپيك زدي😰 باز خوبه اطلاعات ...

عوارض عمل زیبایی هست ،نه زایمان ،،،بعدم خطای پزشک جراح بوده و عوارض نبوده 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بله اینا نزدیک همن واین مشکل وجود داره

من همیشه فکر میکردم به علت اتصال روده به مقعد که باد و مدفوع خارج میشه و اگر متصل نباشه مثل کسانی که سرطان روده دارن و کیسه میزارن و روده اشون تو کیشه تخلیه میشه میزارن هر جا سر روده رها باشه باد و مدفوع خارج میشه نمیدونستم پاره باشه از واژن خارج میشه !!

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉