2777
2789
عنوان

امروز پیش نامزدم باد دادم ( نفخ )

| مشاهده متن کامل بحث + 40749 بازدید | 121 پست
از غصه تاپیک میزنم اتفاقا دور از فرهنگ هست ک میخوام خودکشی کنم چون این خواسته ی من نبود این علائم و ...

خودت هم با این تیتر ها و با این اصرار بر دیدن این بیماریت انگار خود آزاری داری و خوشت میاد ک داری اذیت میشی 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز شکایت کردم  فردا میرم پزشک قانونی

بجای تاپیک باد و اینا...بیا تاپیک شکایت و مراحل قانونی شکایتت رو بزن تا انرژی مثبت رو سمت خودت بکشی...نه اینکه عز‌و‌جز کنی..محکم باش و تا اخرش‌برو

,قبلا زایمان کردی پس ازدواج دومته؟

برا سلامتی دو قلو های افسانه ایم انرژی مثبت بفرستید بمونن برام🤩بعد ۶بار آی یو آی ۳ بار پانکچر و ۵ بار انتقال خدا این فندوقارو بهم داده قوربون خدا برم یه جا جبران کرده قبلیارو،🥰🤣
چ بدونم روده اس کجاس کجارو سوراخ کردن ک مدفوع و نفخ از واژنم میزنه بیرون  

من تا به حال اصلا اینمورد رو نشنیده بودم آخه روده مرتبط با مقعده راهش جداس کارش جداش سوراخم بشه مگه راهی به واژن داره ? گیج شدم😐

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
خودت هم با این تیتر ها و با این اصرار بر دیدن این بیماریت انگار خود آزاری داری و خوشت میاد ک داری اذ ...

سرزنشش نکن خب شاید با تاپیک زدن اروم میشه

ازاری به کسی نمیرسونه که !!

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

میدونم سخته

برات دعا میکنم خوب شی

حس ششمی ام ۸۰ درصد مواقع درست در میاد...پیشگو نیستم..درخواست دوستی قبول نمیکنم.. ازشماخواهش میکنم متکی به حس نباشین ممکن درست درنیاد‌‌‌‌‌‌ بر این اساس زندگی کنین بقول شاعر هرچه پیش آید خوش آید ما خندان می رویم 
😭😭😭 دارم درد و دل میکنم

وقتی کسی درک نمیکنه درد دل نیست آزار روحته ،،،چرا با یکی مثل خودت درد دل نمیکنی ؟ بعد چرا میایی با این عنوان در. ل میکنی؟!ب خدا من نگرانتم داری خودت خودت رو اذیت می‌کنی،دعا می‌کنم خوب بشی 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌