متاسفانه بخاطر بیماری ایی ک دارم نفخ شکمم از واژن میزنه بیرون ؛ مثل یه بادکنک میمونه ک دو تا سوراخ داشته باشه همزمان از دوتاش باد میزنه جلوی یکیو بگیری از اون یکی باد میزنه!!! تازه ۱۰ روزه اینجوری شدم بخاطر قصور پزشکی جراح زنان... امروز نمیوونم بوشو حس کرد یا نه ولی ازم باد خیلی کثیف و بوی بد زد بیرون..بنظرتون اگ حس کرده باشه ازم چندشش میشه؟ همچین تجربه ای دارن؟
میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
خوب کاری کردی حتما دنبالش رو بگیر دکتره بیسواد هم دیه بگیر هم باید کاری کنی که پروانه طبابتش باطل بشه یا یه مدت از کار برکنار بشه برای جریمه اش کاملا حق باتو هستش قبل از عمل باید بری پزشک قانونی که همه آثارش باشه هزینه عملت هم موظفه بده زنبکه بیسواد
عزیزم منم تقریباً مشکل شمارو دارم با این تفاوت که نفخ زیادی دارم که نمیتونم جلوشو بگیرم وهمش میترسم نکنه ابروم بره حتی مثل شما نمیدونم اتفاقی افتاده یا نه خیلی سخته درکت میکنم دفعه قبل که گفتی برم پیش نامزدم بهت گفتم نرو چون عذاب میکشی اگه اتفاق بدی بیفته ولی باز تو خوب میشی چند هفته دیگه مثل من نیستی که همیشه این مشکل باهاشه وقتی با نامزدت ازدواج کردین این چیزا براتون عادی میشه بهش میخندین ناراحت نباش مریضی ومشکل برای همه پیش میاد تو این چند هفته ای که تا عمل مونده سعی کن کسی رو نبینی تا خجالت زده نشی