2777
2789
عنوان

امروز پیش نامزدم باد دادم ( نفخ )

| مشاهده متن کامل بحث + 40749 بازدید | 121 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگ همه ی اینا درد شدن واسم میترسم از عفونت بمیرم  آبرو ریزی و حقارت و بد بویی و کثافتی یه ...

مطمئن باش راه حل داره طرف دور از جونت سرطان روده داره ماهها سالها با کیسه همراه زندگی میکنه بعددرمان میشه 

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
گفت من تورو بخاطر جسمت نمیخواستم ک الان برم 

عزیزم توروخدا برو دکتر 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
امروز شکایت کردم  فردا میرم پزشک قانونی

خوب کاری کردی حتما دنبالش رو بگیر دکتره بیسواد هم دیه بگیر هم باید کاری کنی که پروانه طبابتش باطل بشه یا یه مدت از کار برکنار بشه برای جریمه اش کاملا حق باتو هستش قبل از عمل باید بری پزشک قانونی که همه آثارش باشه هزینه عملت هم موظفه بده زنبکه بیسواد

خدایا شکرت
خب دیگ همه ی اینا درد شدن واسم میترسم از عفونت بمیرم  آبرو ریزی و حقارت و بد بویی و کثافتی یه ...

فعلا کمتر برو پیشش و بهونه بیار تا بری یه دکتر خوب . ان شاءالله مشکلت حل میشه نگران نباش تحقیق کن بگرد دنبال یه پزشک باتجربه و خوب

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
من همیشه فکر میکردم به علت اتصال روده به مقعد که باد و مدفوع خارج میشه و اگر متصل نباشه مثل کسانی که ...

من حقیقتا در عمل همچین چیزی ندیدم تا حالا

ولی این چیزی که ایشون میگه

یه راه خروج جلو تر از مقعد هست که وصل میشه به واژن چون دیوار به دیوارن اینا

سوراخ شده در واقع

واسه همین اگه چیزی هست به جای مقعد ازونجا خارج میشه

عزیزم منم تقریباً مشکل شمارو دارم با این تفاوت که نفخ زیادی دارم که نمیتونم جلوشو بگیرم وهمش میترسم نکنه ابروم بره حتی مثل شما نمیدونم اتفاقی افتاده یا نه خیلی سخته درکت میکنم دفعه قبل که گفتی برم پیش نامزدم بهت گفتم نرو چون عذاب میکشی اگه اتفاق بدی بیفته ولی باز تو خوب میشی چند هفته دیگه مثل من نیستی که همیشه این مشکل باهاشه وقتی با نامزدت ازدواج کردین این چیزا براتون عادی میشه بهش میخندین ناراحت نباش مریضی ومشکل برای همه پیش میاد تو این چند هفته ای که تا عمل مونده سعی کن کسی رو نبینی تا خجالت زده نشی

من حقیقتا در عمل همچین چیزی ندیدم تا حالا ولی این چیزی که ایشون میگه یه راه خروج جلو تر از مقعد هس ...

گیج شدم هر چی تحلیل میکنم نمیتونم درکی داشته باشم که چطوری میشه نمیریزه تو شکم !و این ناشی از عدم اطلاعاتم هست

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉

آخه اینم تاپیک زدن داره؟ 

اونم با این جزییات

کاربرها چکار می تونن بکنن برای شما اخه

هوووف

برو دکتر دکترررر

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد