2777
2789
عنوان

یه چیزی به من که فریز شدم بگید

398 بازدید | 13 پست

اصطلاحا تو یه دوره ای هستم گه بهش میگن فریز هیجانی

ینی تایمی که نه خوشحالم نه ناراحت

خنثی هستم

دو هفتست به پوچی رسیدم انگار

نه اینکه بخوام بگم قبل اون خیلیییی شاد و سرزنده بودما نه ، قبلش با وجود چالش هایی که داشتم انگار فعال بودم

ولی الان نه شادم نه غمگین

باور کنید جدی میگیم دو هفته ای میشه حس میکنم مُردم

دو هفته پیش تو دانشگاه یودم که یه خبر شوکه کننده شنیدم راجب آیندم بود و پروسه ای که توش بودم و هستم که استرس بدی بهم وارد شد

عصر اون روز اومدم خونه کلی گریه زاری کردم زجه زدم

از فردای اون روز دیگه مثه قبل نشدم

دیگه انگار بیخیال شدم ، دیگه مثه قبل ذهنم درگیر نیست

دیگه فکر و خیالم نمیکنم

انگار بی حس شدم

نه حس زبان خوندن دارم ، نه درس خوندن

۳روز پیش هم یه استرس دیگه بهم وارد شد که مربوط به مادرم یود

تاثیر اونم مونده

الان بی حسم

انگار مُردم

غیرفعال شدم

نه شادم نه غمگین

ولی الان تصمیم گرفتم بلند شم تعیر کتم

از زندگیم لذت ببرم

هرکدومتون بیابد بهم یه چیزی بگید تلنگر بخودم

بلند شم برم پی زندگیم

بهرحال که داریم زندگی میکنیم و هدفمون مطمئنا چندروز این دنیا نیست

شد شد، نشد دو رکعت نماز میخونم

اینجوری بگو با خودت

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انقدر از این اتفاق ها تو زندگی ات می افته و نشونه رشد و بزرگ شدن هست

این که حس زندگی و انرژی نداشته باشی ولی به زندگی ات آدامه بدی

گاهی اوقات روز به روز زندگی کن و بعد به خودت می ایی و می بینی مدت ها از اون حال و از اون مشکل فاصله گرفتی

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

منم یه تایمی اینطوری بودم یعنی اخبار خوشحال کننده یا وحشتناک برای من فرقی نداشت جواب من یه کلمه بود به سلامتی با قیافه پوکر فیس...من قدیما سن کم داستان می نوشتم الان دوباره شروع کردم احساس می کنم احساساتم بیشتر و بهتر شده

با بیان این افکار و تایپشون یه شاخه دیگه از درخت افکارت جوونه زد و بال و پر گرفت

استرس بهش میده همین جملت

اتفاقا ی راه برای بیانش کمک میکنه باهاش رو در رو بشه

بعدم شاید یکی راهکاری گفت ک بدردش خورد

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

تا ی شوک مجدد بهت وارد نشه فرقی نمیکنی

برو مشاور

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

2790
2778
2791
2779
2792