بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیاد بدم نیست که اگه فرنی میدی ازکم شروع کن اگرم رفلامس باشه اذیت نشه نترس پسرمن وزن تولد ۳۸۰۰بود فقطم ماه اول یککیلو چاق کرد بااینکه وزن ازدست داد ولی بعدش خیلی کم که طوری بود که کمبود وزن داشت رفت زیرنمودار تااینکه چهارماهگیش دکترگفت غذای کمکی بده ولی من ییباردادم معده شد ندادم تا دیدم که بازمرشد نداره ازپنچ ماهکی دادم فقط تمرکزکردم روپسرم رفتم خونه مامانم از کارخونه و رسیدگی ب پسر بزرگم راحت شدم و رسیدگی کردم ب کوچیکم تا تو چهل روز یک میلونیم اضاف کرد ونرمال شد بعدش کلا شیرخودموندادم اخه خیلی شوهرموخاتواده اش اصرار که شیرخودتو بده منم بدنمحونی نداشت براشیر شیرم قوت نداشت من کل بارداری ویکماهگیپسرکوچیکم پسربزرگم ازمشیرمیخورد ازشیرنتونسته بودم بازش کنم کرونا و تعذیه نامناسب وزایمان تنها همه اینا باعثشده بود بدنمخالی کنه اشتباه مردم ب حرف شوهرم وخانواده اش گوش دادم الانم که ۱6ماهشه ۱۴کیلویه خداروشکر خوراکش خوبه ولی بازم رهاش کردماخه پسربزرگم حرف نمیزنه پسرهای منم شیر ب شیر شدن ببخشید طولانی شد خواستم بگم نکران نباش غذاهم بده شیرم بده الویتت زیریکسال شیرباشه شیرشب میخوره یانه اونم برااضافه وزن خوبه درست میشه ببخشید غلط املایی باشه دعا گوی پسرمباش بلکه خرف بزنه نوکرتم من انشالله همیشه موفقیتهای بچه گلتو ببینی ولبت همیشه خندون و دلت شاد