2777
2789
عنوان

حسابم حک شده

67 بازدید | 13 پست

از طرف یکی از مخاطبام پیام اومد حمایت معیشتی فاطمه الزهرا بعد من خریت کردم زدم تو لینک و شماره و اسم کد ملی

بعد دسترسی به پیام و مخاطبین خواست ندادم نوشت اول باید اونارو فعال کنید منم فعال کردم زد که اینقدر معیشتی از طرف فلان سامانه فاطمه الزهرا برات فرستاده میشه اولش 39هزار تومن پرداخت کن و..

منم پرداخت کردم بعد همین لینک برای مخاطبام ارسال میشد هرکاری میکردم نرن نمیشد زدم حالت پرواز و اجازه پیام هارو لغو کردم

از حسابم 50هزار کم شد بعد از چند دقیقه 50واریز شد زد اصطلاحی بعد 200برداشت شد جالبه برنامه خودش پاک شد

منم تو حسابم 150هزار تومن داشتم خوب شد دیگه نداشتم ضایع شد

الان کارتمو مسدود کنم یا خطمو

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

به مخاطبین پیام بده حتتتتتتما که یوقت پیام از طرف من اومد بدونید من نیستم و هم شدم،چون یکی دوستان همینجور شده بود پیام میرفت برا مخاطبینش که سه میلیون داری قرص بدی شماره کارت داده بود حتی ولی مال خود طرف نبوده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگه ۱۵۰ هزار تومانه که ولش کن. به هک کردنش نمی ارزه

بابا اون حکم کرده پولم کن نشده ولی حکم پول بیاد حسابم برداشت میشه کارتمو مسدود کنم

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

به مخاطبین پیام بده حتتتتتتما که یوقت پیام از طرف من اومد بدونید من نیستم و هم شدم،چون یکی دوستان هم ...

من همه شماره هامو حذف کردم چون به همه داشت پیام میداد

بعد زدم دوستان نرید تو پیام

من همه شماره هامو حذف کردم چون به همه داشت پیام میداد بعد زدم دوستان نرید تو پیام

نههههه،حتما خبر بده،هرجور شده بهشون خبر بده بدونن،چون الان با خط شما پیام میره برا مخاطبینت که اینقدر قرص بده و زود بهت برمیگردونم و....

نههههه،حتما خبر بده،هرجور شده بهشون خبر بده بدونن،چون الان با خط شما پیام میره برا مخاطبینت که اینقد ...

واقعا آخه حذف کردم

نههههه،حتما خبر بده،هرجور شده بهشون خبر بده بدونن،چون الان با خط شما پیام میره برا مخاطبینت که اینقد ...

الان گوشیم حک شده ب نظرت

خطم رو مسدود کنم

نه اصلا کاری به خودت ندارم دیگه مخاطبینت رو دریاب

حساب خودم بعد چی بگو دیگه

کاری به خودت و حسابت ک ندارن،از طرف شما انگار پیام میگذره روی خط مخاطبینت،یا به ایتاشون

خیلی ممنون از راهنماییتون