2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه با نگاه کردن به فیلمهای انگلیسی  .انگلیسی یاد گرفت کامل ؟ در سطح  متوسط بلدم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

Never give up everyone has bad days pick yourself up and keep goin g! معنی لطفا

هرگز تسلیم نشو . گو آپ یعنی تسلیم شدن . رها کردن 

هرکسی /همه روزهای بدی داشتن  میگه همه روزای بدی داشتن یا از سر گذروندن .  پیک یورسلف آپ هم یعنی بلند شو سر پات وایسا . یعنی هست ادم شکست میخوره یا کم‌میاره بعد میگن بلند شو . اینجا بلند شو ب همین معناست . کیپ گویینگ هم یعنی ادامه بده بورو جلو . جمله انگیزشی بود اینی ک نوشتی 

اول بگو چقدر وقت داری ؟  دوم بگو دانشگاهی یا دبیرستان و راهنمایی ؟

یک ساعت.

پایه نهم راهنمایی ام.

امتحان لیسنینگ از سه درس هست

🎌❤👩‍⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵
سلام  نظرت راجب پکیج آموزشی 90 روزه نصرت چیه  بنظرت دوره آیلتس 4 ماهه فشرده شرکت کنم کار ...

پکیج اموزشی  بورو ببین مدرسشون کیه . و اینکه برا ایتلس خوبه دوره بری عالیه یا کلاس خصوصی ولی با معلمی ک با تجربست و کارش خوبه . قطعا میتونی با یخورده پرسو جو بفهمی کی کارش خوبه تو شهرتون یا تو موسسه مثلا تو موسسه شهر ما سالی ک من‌میرفتم استاد شفیعی یا خانم پرنیان کارشون خیلی خوب بود همه میدونستن میتونستی با یه جلسه رفتن سر کلاسشونم بفهمی . نهایتا یکی دو جلسه بورو ولی  بگو ک اگر راضی بودی ادامه میدی 

میخوام مهاجرت کنم چجوری ای ال اس بگیزم هزینه اش چقدره واقعا یاد میگیرم . من دیپلم زبان از کانون زبا ...

این مدرک چی هست تا به حال به گوشم نخورده

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌