2777
2789

سه هفته پیش ازمون ایلتس دادم 6 شدم ولی 6.5 حداقل میخوام خیلی ناامید شدم چون هزینه آزمونش 6 میلیونه تهرانم رفتم نزدیگ 10 میلیون خرج کردم اخرشم قبول نشدم الان اصلا انگیزه دوباره ازمون دادن ندارم متاسفانه قبلش ماک هم ندادم که ببینم چند میشم 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پکیج اموزشی  بورو ببین مدرسشون کیه . و اینکه برا ایتلس خوبه دوره بری عالیه یا کلاس خصوصی ولی با ...

ممنونم صحبت کردم گفتن تضمینی مینیمم نمره 6/5 

من شیرازم 

پکیج نصرت از موسسه نصرت.. مرتضی نصرت 

نسبتا معروفه من تا جلسه 20 پیش رفتم تا الان خیلی راضیم.. بعد از این دوره 90 روزه میخوام دوره فشرده ایلتش شرکت کنم 

تو چه پیشنهادی داری.. همین روند اوکی هست؟ 

کلاس های آموزشگاه رو دوس ندارم 

سه هفته پیش ازمون ایلتس دادم 6 شدم ولی 6.5 حداقل میخوام خیلی ناامید شدم چون هزینه آزمونش 6 میلیونه ت ...

میخواستم بپرسم بنطرت میشه یک ماهه 6 رو تبدیل کنم به 6.5؟ واقعا ناامید شدم اگه تا یک ماهه دیگه نگیرم دیگه به دردم نمیخوره

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
میخوام برای مترجمی بخونم  پیشنهادت برای حرفه ای شدنم چیه؟؟

اگر دانشجویی کتابایی ک اساتید معرفی میکنن رو بخون . 

ویا کتابای معروفی که هست فردا یاداوری کن لطفا عکس بزارم برات خیلی کتابای خفنی ان . 

اگرم کلا ن دانشجویی نه هیچ . خب دیگه استارتو بزن خوداموزی سلف لرنینگ  خیلی خوب و لذت بخشه . اول منابعو تهیه کن اگر سطحت بالا نیست از کتابای کنکور شروع کن مبتکران عالیه و خیلی سبز . بعد بورو سراغ کتابایی ک بهت معرفی میکنم و کتابای دیگه . 

در کنارش باید جواست باشه ک وقتی منابع رو خوندی باید بری سراغ منابعی ک خود انگلیسی زبانا نوشتن . چون متنی ک بهت مسدن ترجمه میکنی میتونه هرررچیزی باشه و خیلی وقتا توش تیکه کلاما کنایه ها ضرب النثلا و خیلی مفاهیم دیگه هست ک باید خوب کار‌کرده باشی و فیلم اموزشی ببینی و ... تا بتونی واقعا مسلط باشی . راه اصولیشم نمیخوام سوقت بدم سمت کلاس ولی یه معلم خوب ک دکترا داشته باشه پیدا کن و باهاش دوره بورو ولی مو به مو کارایی ک میگه رو انجام بده . اینجور خیلی سریع تر و در چهارچوب بهتری پیش میری ولی برا یکی مث خود من ن اینطور نبودش . سلف لرنینگ رو ترجیح میدم و خیلی  کارای دیگه ک باید انجام بدی . ک میتونه شامل خیلی چیزا باشه عزیزم همشونم تو ذهنم نیستن ک بگم . ولی سوال جزئی تر بپرس بهتر بتونم بگم 

سه هفته پیش ازمون ایلتس دادم 6 شدم ولی 6.5 حداقل میخوام خیلی ناامید شدم چون هزینه آزمونش 6 میلیونه ت ...

چقد براش وقت گذاشتی؟ 

ناامید چرا.. منم میخوام آزمون آیلتس بدم 

ولی از الان دارم تلاش می‌کنم 

دو شیفت سرکارم روزی یک ساعت زبان میخونم 

چقد براش وقت گذاشتی؟  ناامید چرا.. منم میخوام آزمون آیلتس بدم  ولی از الان دارم تلاش می‌ ...

چون عزیزم من خیلی زورم میاد 10میلیون خرج کردم چون پذیرش گرفتم به استاد اونورم گفتم ازمون دادم الان چجوری بگم قبول نشدم خستم واقعا من وقت ندارم اصلا ، الان نمیدونم به اون چی بگم ، بگم قبول نشدم که ابروم میره ، علاوه براین هم من واقعا از مادرو پدرم خجالت میکشم چون وضعیت مالیمون اونجوری نیس که بگیم 10میلیون چیزی نیس، من واقعا شرمنده خونوادم شدم الان یک هفته جوابش اومده افسردگی گرفتم 

What a dish یعنی چی 

dish یه نَوونِ یعنی ظرف .  میگه چه ظرفی! داره تمجید میکنه وات اِ نَوون . یعنی چه اسمی یا عجب اسمی . ولی ممکنه یه تیکه کلام یا اصلاح هم باشه .   کجا دیدیش تو چه جمله ای اومد؟ جمله ی قبلو بعدشو میتونی بهم بگی ؟ میتونم بهتر تشخیص بدم اینجور 

چقد براش وقت گذاشتی؟  ناامید چرا.. منم میخوام آزمون آیلتس بدم  ولی از الان دارم تلاش می‌ ...

من اصلا تایم ندارم و مجبوری ازمون رو ماه پیش دادم چون استادمم دیگه خیلی صبر نمیکنه من از خرداد تصمیم گرفتم ازمون بدم البته همه این مدت وقت نکردم زمان بزارم چون باید کار میکردم ولی خب استادم دیگه فک کنم بگه نمیخوامت اگه بفهمه قبول نشدم واقعا تحت فشارم

چون عزیزم من خیلی زورم میاد 10میلیون خرج کردم چون پذیرش گرفتم به استاد اونورم گفتم ازمون دادم الان چ ...

چاره ای نیس با غصه خوردن زانوی غم بغل گرفتن مشکلی حل نمیشه 

فقط باید مداوم تلاش کنی.. امیدوارم این دفعه شرکت کنی و با نمره ی عالی قبول بشی 🌹🌹

چاره ای نیس با غصه خوردن زانوی غم بغل گرفتن مشکلی حل نمیشه  فقط باید مداوم تلاش کنی.. امیدوارم ...

ممنون عزیزم انشالله شما هم دفعه اول قبول بشی ، اره انشالله از فردا شروع میکنم دوباره ولی استرسم خیلیه

میشه با نگاه کردن به فیلمهای انگلیسی  .انگلیسی یاد گرفت کامل ؟ در سطح  متوسط بلدم

ببخش دیر جواب دادم کلی برات نوشتم ک کامنت کنم گوشیم پرید بیرون از نت . 

خب قطعا نه! بسیار کمک کنندست ولی نه کامل نمیشه . کافی نیست فقط فیلم . دقت کن زبان انگلیسی چهار بعد داره لسنینگ سپیکینگ ریدینگ و رایتینگ با فیلم میتونی سپیکینگ و لسنینگت رو خیلی تقویت کنی . و خوب با لحجه بخصوص خود انگلیسی زبانا اشنا بشی . میدونی ک خیلی سلیل صحبت میشه انگلیسی فکر نکن مثل سر کلاسه ک معلم اون لحن اصلیو نداره یا از عمد نداره تا دانش اموز بفهمه چی میگه . 

البته سخت نیست . 

با فیلما میتونی کلی اصلاح و ضرب المثل و کلا ظرافت های انگلیسیو یاد بگیری و مهمتر اینکه هر چی از قبل بدونی برات تثبیت میشه و مرور میشه و اینجور بیشتر با انگلیسی خو میگیری . ولی قطعا  فقط فیلم کافی نیست موقع انتخاب فیلم هم فیلمای خوب لنتخاب کن .  فیلمایی ببین که موضوعشون ترکیبی از چند موضوع باشه . مثلا سریال فرار از زندان خیلی ب من کمک کرد . هم اجتماعی بود هم سیاسی هم درام . انیمیشنا بسیار کمک کنندن . 

میخوام مهاجرت کنم چجوری ای ال اس بگیزم هزینه اش چقدره واقعا یاد میگیرم . من دیپلم زبان از کانون زبا ...

معلومه ک یاد میگیری انگلیسی و عربی و فارسی و فرانسوی .. اینایی ک میبینی خیلی سادن  . اصلا  تابو نساز تو ذهنت . انگلیسی واقعا راحت ترین زبانه برای یادگیری برای یه ایرانی . 

مطمئن باش میدونی و متاسفانه هزینه هارو نمیدونم از یه موسسه خوب بپرس  من تو موسسه ها برای دوره ها نمیرفتم