2777
2789
عنوان

قرص فنوباربیتال برای زردی

14046 بازدید | 47 پست

خانما دخترم ۴۴ روزشه هنوز زردی داره دکتر قرص فنوباربیتال بهش داده نصف قرص تا یه هفته ده روز اینجا خیلی خیلی بد نوشتن از این قرص خیلی میترسم این قرصو به نوزادم بدم کسی از این قرص به بچش داده؟دور از جون عوارض که نداشته؟

زردی ۴۴ روزه. عزیزم آزمایش ادار گرفتی ازش؟؟؟ آزمایش تیروئید ازش گرفتی؟؟؟ اون آزمایش که مرکز بهداشت میگیره منظورم نیست هاااااا. آزمایش تیروئید ازمایشگاه انجام دادی؟؟؟ 

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ميخواي زرديش ده روزه خوب شه بهش ترنجبين و شير خشت بده

من دادم به بچم فوري خوب شد

اندازه ي يه عدس ترنجبين و شير خشت رو بريز تو يه نعربكي ابجوش بزار يه ربع بمونه دم بكشه 

بعد از ابش يكم بده بچه بخوره

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
بچه ي من تشنجيه اين قرصو ميدم اين قرص براي بيماري صرعه

ببخشید اینو میپرسم چطوری فهمیدن بچتون تشنج کرده. یعنی علائمش چی بود؟؟

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

ببخشید اینو میپرسم چطوری فهمیدن بچتون تشنج کرده. یعنی علائمش چی بود؟؟

در حد چند ثانيه گردنشو كج ميكرد انگار كه بيحال شده

بردمش دكتر نوار مغز گرفتن نوار نشون داد كه تشنجه

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
اگه ميخواي زرديش ده روزه خوب شه بهش ترنجبين و شير خشت بده من دادم به بچم فوري خوب شد اندازه ي يه ع ...

انقدر بهش ترنجبین دادیم تاثیر نداشت قطره بیلی ناستر که از شیر خشته هم دادیم بی تاثیر بود

انقدر بهش ترنجبین دادیم تاثیر نداشت قطره بیلی ناستر که از شیر خشته هم دادیم بی تاثیر بود

شير خودتو ميدي؟تو دستگاه گذاشتينش؟

شير خودتو ميدي؟تو دستگاه گذاشتينش؟

اره دستگاه هم گذاشتیم دکتر اطفال چقدر بردم اخر سر بردم پیش بهترین دکتر شهرمون این قرصو داده گفتش تا ۷۰ روزم بکشه اشکال نداره