2777
2789
عنوان

قرص فنوباربیتال برای زردی

| مشاهده متن کامل بحث + 14049 بازدید | 47 پست
ممنون عزیزم این مثلا بهترین دکتر اطفال شهرمونه باز فردا میرم مطبش حتما میپرسم

خیلی مراقب باش سر خود قطع کردن این دارو خطریه خیلی

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

همه قرص ها عوارض داره فنوباربیتال هم برای جلوگیری از تشنج میدن و هم برای زردی 

فنوباربیتال آرامبخشه و برای کنترول اعصاب مرکزی استفاده میشه 

برای زردی بابت فعال سازی آنزیم کبدی 540pاستفاده میشه تا کبد راه بیفته و بیلی روبین و از خون بگیره و دفعش کنه اکثریت بالای 95%زردی با کنترول ظرف یک هفته اول درست میشه تحت نظر پزشک 

ترنجبین و شیر خشت ثابت شده است 

ولی باعث دفع  آب بدن نوزاد میشن شیر مادر یا شیر خشک بیشتری لازمه تا نوزاد دچار کم آبی نشه 

دکترا فنوباربیتال و کلروفیبرات میدن 

مادر پدرای  عزیز 

نگران نباشند 

زردی چشم ،قبل از پوست کشیده میشه ولی پوست و چشم و غیره نشون دهنده کامل رفع زردی نیستند 

حتما با آزمایش چک کنید 

بالا رفتنش مخصوصا بالای 20و بی‌خبری پدر مادر و سهل انگاری و گذشت چندین روز باعث رد شدن بیلی روبین از پرده مننژ مغز و رسوخ و رسوب در مغز و از بین رفتن سلول های مغزی و عدم باز سازی آنها باعث آسیب به مغز میشه که عوارضی شبیه حرکتی ، معلولیت زخمی و کند زخمی و بیش فعالی میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه قرص ها عوارض داره فنوباربیتال هم برای جلوگیری از تشنج میدن و هم برای زردی  فنوباربیتال آرا ...

خیلی ممنون عزیزم😘اره قرص رو یه هفته دادم به دخترم خداروشکر زردیش کامل برطرف شد 

خیلی ممنون عزیزم😘اره قرص رو یه هفته دادم به دخترم خداروشکر زردیش کامل برطرف شد 

سلام عزیز خوبی. ببخشید من بچه ام 27 روزشه. از 24 روزگی فهمیدیم زردی داره. منم مثل شا بردم پیش بهترین متخصص. فنوباربیتال 15 داده بهش. تا یک هفته گفته بده بهش. روزی دو بار. هر دفعه نصف قرص. میخاستم ببینم شما به بچه ات دادی. بعد اون 5 روز یهو قطع کردی؟ مشکلی برای بچه پیش نیومد؟ خیلی نگرانم. اعصابم خورد هست

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
سلام عزیز خوبی. ببخشید من بچه ام 27 روزشه. از 24 روزگی فهمیدیم زردی داره. منم مثل شا بردم پیش بهترین ...

مرسی عزیزم اره دادم نترس اینا توبلند مدت ممکنه عوارض داشته باشه تازه من ۷ روز دادم

مرسی عزیزم اره دادم نترس اینا توبلند مدت ممکنه عوارض داشته باشه تازه من ۷ روز دادم

ممنون گلم. خدا از زبونت بشنوه. از منم گفته 7 روز. شوهرم هر روز غر میزنه. بهش میگم من به حرف تو گوش نمیدم دکتر گفته. ولی نگرانم. 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

عزیزم ببخشید خیلی وقته از تاپیکت گذشته ولی ممنون میشم جوابمو بدی

زردی دخترتون چند بود که دکتر قرص داد؟

دختر منم ۴۵ روزه هس قرص فنوباربیتال داده دکتر 

ولی زردیش زیر ده هس تقریبا ۷_۸

میترسم بدم قرص رو

آخه اینجا نوشتن برای زردی خیلی بالا مصرف میشه این قرص

عزیزم ببخشید خیلی وقته از تاپیکت گذشته ولی ممنون میشم جوابمو بدی زردی دخترتون چند بود که دکتر قرص د ...

عزیزم زدیش هشت بود مشکلی نداره بده این دوز تاثیر بد نداره منم  فکر کنم یک چهارم قص میدلدم تا هفت رو

عزیزم زدیش هشت بود مشکلی نداره بده این دوز تاثیر بد نداره منم فکر کنم یک چهارم قص میدلدم تا هفت رو

دکتر به من گفته تا سه روز قرص بده بهش. 

شما بعد از چند روز متوجه شدین رنگ بچه خوب شده؟ 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

عزیزم دخترم بعد پنج روز رنگ وروش از زردی دراومد

یعنی فقط پنج روز بهش قرص دادین؟ 

دکتر تا چند روز گفته بود بدین؟ 

بعدش دیگه زردی بالا نرفت؟ 

دکتر برای دختر منم نوشته و گفته تا سه روز بده فعلا یکم رنگش بهتر شده میترسم بعد از قطع کردن قرص دوباره برگرده 

پای تو موندنم خیانت به خودمه